PUBG Mobile da birinci olmak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba, ben PUBG Mobile oyuncusuyum. Yıllardır PUBG Mobile oynuyorum. PUBG Mobile oynamayı çok severim. PUBG Mobile oyununda kaç kere öldüm biliyor musunuz? 50-100 kere öldüm. Birinci olmam için ne yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
öncelikle iyi bir aim e sahip olman lazım daha sonrasında sürekli çatışmalardan uzakta oynayacaksın ki ölmeyesin daha sonra da işte 1.lik için biraz mücadele vereceksin..

Üye
2 HİZMET YILI
Zamanla olacak işler git gide daha iyi oynayıp 1. olucaksın elbet

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bak güzel kardeşim ya hile açacaksın ya da maça girdikten sonra küçük evlere girip alana oynayacaksın pusacaksın zamanla birinci olacağına inanıyorum Sana güveniyorum bunu yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. PUBG Mobile'da 1. olmak için aşağıdaki stratejileri ve taktikleri kullanabilirsiniz:
  2. Harita Bilgisi: Haritayı iyi tanıyın. Farklı bölgelerin özelliklerini, loot dağılımını ve stratejik avantajları öğrenin. Bu, oyun boyunca daha iyi pozisyonlar bulmanıza yardımcı olacaktır.
  3. Loot ve Ekipman: İyi bir başlangıç yapmak için doğru bir loot yerine inin. İyi ekipman, düşmanlarla karşılaştığınızda sizin avantajınız olacaktır.
  4. Dikkatli Hareket Etme: Görünürlüğü en aza indirerek hareket edin ve açık alanlarda dikkatli olun. Düşmanların sizi fark etmeden yaklaşmanız, başarı şansınızı artırır.
  5. Ateş Düzeneği: Mermileri israf etmemek ve nişan alma becerilerinizi geliştirmek için ateş düzeneklerini kullanmayı öğrenin.
  6. Takım Oyunu: Eğer takım halinde oynuyorsanız, takım arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışın, iletişim kurun ve rollerinizi iyi belirleyin.
  7. Düşmanları Takip Edin: Diğer oyuncuların hareketlerini takip edin. Oyuncuların nişan alış şekillerini, hareketlerini ve taktiklerini anlamak size üstünlük sağlayabilir.
  8. Güvenli Bölgeler: Oyun boyunca güvenli bölgelerde kalmaya çalışın ve tehlikeli bölgelerden kaçının. Güvenli bölgeler size daha fazla zaman kazandıracak ve düşmanlarla daha az çatışmaya girmenize yardımcı olacaktır.
  9. Düşmanları İyi Gözlemleyin: Düşmanların nereden geldiğini, nasıl hareket ettiğini ve potansiyel nişan alabileceği yerleri gözlemleyin. Bu sayede sürpriz saldırılardan korunabilirsiniz.
  10. Sabır: Sabırlı olun ve aceleci davranmayın. Oyunda birkaç dakika daha saklanarak, sonraki çatışmalarda avantaj elde edebilirsiniz.
Unutmayın ki, PUBG Mobile'de 1. olmak zaman ve deneyim gerektiren bir süreçtir. Pratik yapmak, hatalarınızdan ders almak ve stratejilerinizi sürekli olarak geliştirmek başarınızı artıracaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İlk başta derecesiz kas oyuna alış.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oyunu takip et ve kolun varsa olursun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oyunu full 7/24 oynaman gerek ve güzel bir ekip ama bu sezon olamazsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
safe kal ve alana oyna

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
pusarak oyna alan gelsin sne alanın dışında oyna kit felan bul

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyun sonuna kalmaya çalışın. ücra köşelerde bot vurarak ya da bir rakibi beklemediği pozisyondan vurarak ufak ufak kill alabilirsiniz.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyunu takip et ve mantığını anlamaya çalış. her oyunun bir mantığı bir sense kuralları vardır.
oyunda ustalaşmış kişileri youtubedan izleyerek mesela pubgdeki game sense nasıl yürüyor anlayabilirsin

Süper Üye
2 HİZMET YILI
pubg m cok garip bir oyun arkadasım oynuyor diye oyuna katlanıyordum hileye basladım ban yedim bana da bahane oldu bıraktım cok mutluyum kazanmak istiyorsan da pusman yeterli kola mola gerek yok

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hileden wall hack aç ona göre oyna çok rhat 1 . olurusn

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
yemeğini al arkadan film ac ala ngeldıkce evlere gır yat pus en son da cık son adamları vur ez win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...