Pubg Mobile Donma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Mobile de Pc özelliklerim iyi olmasına rağmen oyunda fpsme bakamıyorum ama max 30 fps alıyorum burda gördüğüm tüm ayarlarıda yaptım akıllı modada aldım pcmi ilk aldığımda donma yoktu yine başladı bir anda donuyor 5-6 saniye öyle kalıyor o aradada adam beni öldürüyor daha çok adam görünce donuyor sebebi nedir ve nasıl çözerim ?

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
emulatorden dolayı o tum pcden oynanlarda olur zaten ama işlemciyi biraz daha az ver

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
emulatorden dolayı o tum pcden oynanlarda olur zaten ama işlemciyi biraz daha az ver
İşlemcim 4 çekirdekli otomatiğe aldım youtubede videolarda falan bakıyorum kimseninki donmuyor arkadaşım oynuyor pcsi benimkinin yarısı kadar değil ondada kasmıyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İşlemcim 4 çekirdekli otomatiğe aldım youtubede videolarda falan bakıyorum kimseninki donmuyor arkadaşım oynuyor pcsi benimkinin yarısı kadar değil ondada kasmıyor

Aynı sıkıntı bende var amd işlemcilerde genelde oluyor emulatorde sıkıntı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görev yöneticisi ac abd diye bir uygulama olcak onu kapat yüzde yüz fps artacak eger başarısız olursa yaz ama %100 olur ben öyle yapıyom arkadaşlarımda :D TEK HACK SİTESİ MEMORY HACKERS

Üye
7 HİZMET YILI
benime sistemim iyi olmasına rağmen aynı durumdayım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nası kasıyor sende ya :D Benim İşlemcim Pentium R Dual-Core CPU E6800 @3.33Ghz Ram: 3GB Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6230 yani kısacası pc çöp [Pc benim] Ama kasma nerdeyse yok kadar siz ayar yapmayı bilmiyorsunuz Oyunda kare hızını aşırı ya alırsanız işlemciniz daha cok calısır ve yetişemediği icin kasar ben kare hızını ortada kullanıyorum %40 yiyor işlemciden ama aşırıda kullanınca %80 yiyor programıda acınca %90 oluyor Yani karehızını işlemciniz iyiyse aşırı yüksek yapın aşırı yapmayın Kötüysede Orta yada yüksek yapın [Ben Ortada kullanıyorum] [Grafik Ayarlarım: Akıcı|Klasik|Orta|

Üye
7 HİZMET YILI
Kesinlikle emületörden dolayı......... 8 GB RAM 4 GB EKRAN KARTI FAKAT SONUÇ AYNI...... Sana önerim grafikleri düşün en kolay çare bu olacaktır.Saygılarımla...

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şuraya ekleyeyim GTA5 te 50+ fps alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...