Arkadaşlar Pubg Mobile de Pc özelliklerim iyi olmasına rağmen oyunda fpsme bakamıyorum ama max 30 fps alıyorum burda gördüğüm tüm ayarlarıda yaptım akıllı modada aldım pcmi ilk aldığımda donma yoktu yine başladı bir anda donuyor 5-6 saniye öyle kalıyor o aradada adam beni öldürüyor daha çok adam görünce donuyor sebebi nedir ve nasıl çözerim ?
görev yöneticisi ac abd diye bir uygulama olcak onu kapat yüzde yüz fps artacak eger başarısız olursa yaz ama %100 olur ben öyle yapıyom arkadaşlarımda TEK HACK SİTESİ MEMORY HACKERS
nası kasıyor sende ya Benim İşlemcim Pentium R Dual-Core CPU E6800 @3.33Ghz Ram: 3GB Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6230 yani kısacası pc çöp [Pc benim] Ama kasma nerdeyse yok kadar siz ayar yapmayı bilmiyorsunuz Oyunda kare hızını aşırı ya alırsanız işlemciniz daha cok calısır ve yetişemediği icin kasar ben kare hızını ortada kullanıyorum %40 yiyor işlemciden ama aşırıda kullanınca %80 yiyor programıda acınca %90 oluyor Yani karehızını işlemciniz iyiyse aşırı yüksek yapın aşırı yapmayın Kötüysede Orta yada yüksek yapın [Ben Ortada kullanıyorum] [Grafik Ayarlarım: Akıcı|Klasik|Orta|
Kesinlikle emületörden dolayı......... 8 GB RAM 4 GB EKRAN KARTI FAKAT SONUÇ AYNI...... Sana önerim grafikleri düşün en kolay çare bu olacaktır.Saygılarımla...