Onaylı Üye
how to resolved it please tell me??cozuldumu
Post automatically merged:
i am using windows 10 pro oem and i play in gameloopsistemin ne ki tam olarak kardeşim birde kullandığın emülatör nedir
how to resolved it please tell me??cozuldumu
i am using windows 10 pro oem and i play in gameloopsistemin ne ki tam olarak kardeşim birde kullandığın emülatör nedir
try minimize your cheat settingFirst of all, I thank everyone who contributed to the structure of the trick, you are doing really good quality work, there is no problem in this issue and I am really endless to the very strong memory team.
The problem here is that the trick works very well. There is no problem. The only problem is that the computer cracks when you open the cheat. I am someone who normally plays pubg mobile in ultra settings and I do not experience any freezing or muscle in any way, I play almost all games in ultra settings. there is no problem when you close the cheat. My request from the authorities is to find a cure for the problem with this problem if they can, because I did not encounter such a problem in the old versions. In addition, cheating is working fine now, the only problem is that all the features are working.
Her hilede pc kasar bu gayet normal bir şey kafana takmaÖncelikle hilenin yapında emeği geçen herkese teşşekür ediyorum gerçekten kaliteli iş çıkartıyorsunuz bu konuda hiçbir sıkıntı yok ve gerçekten hile çok sağlam memory ekibine sonsuz teşşkürediyorum
Burdaki sorun şu hile çok güzel çalışıyor hiç bir sorun yok tek sorun hileyi açınca bilgisayarın kasması . Pubg mobili normalde ultra ayarlarda oynayan birisiyim ve hiçbir şekilde donma veya kasma yaşamıyorum neredeyse bütün oyunları ultra ayarlarda oynuyorum pubg mobilde bütün grafikleri düşürmeme rağmen en alt seviyede oynamama rağmen grafik ayarlarını düşürmeme rağmen altını çizerek söylüyorum sadece hileyi açınca acaip kasıyor pc donuyor böyle cıırt diye ses geliyor hileyi kapatınca hiçbir sorun olmuyor . Yetkililerden isteğim eğer yapabiliyorlarsa şu kasma sorununa bir çare bulmaları çünkü eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ek olarak hile şuanda gayet iyi çalışıyor bütün özellikleri çalışır durumda tek sorun kasma problemi .
Öncelikle hilenin yapında emeği geçen herkese teşşekür ediyorum gerçekten kaliteli iş çıkartıyorsunuz bu konuda hiçbir sıkıntı yok ve gerçekten hile çok sağlam memory ekibine sonsuz teşşkürediyorum
Burdaki sorun şu hile çok güzel çalışıyor hiç bir sorun yok tek sorun hileyi açınca bilgisayarın kasması . pbg mobili normalde ultra ayarlarda oynayan birisiyim ve hiçbir şekilde donma veya kasma yaşamıyorum neredeyse bütün oyunları ultra ayarlarda oynuyorum pbg mobilde bütün grafikleri düşürmeme rağmen en alt seviyede oynamama rağmen grafik ayarlarını düşürmeme rağmen altını çizerek söylüyorum sadece hileyi açınca acaip kasıyor pc donuyor böyle cıırt diye ses geliyor hileyi kapatınca hiçbir sorun olmuyor . Yetkililerden isteğim eğer yapabiliyorlarsa şu kasma sorununa bir çare bulmaları çünkü eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ek olarak hile şuanda gayet iyi çalışıyor bütün özellikleri çalışır durumda tek sorun kasma problemi .