Pubg mobile Dword hack hakkında [Kasma sorunu] Hileyi açınca pc kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Katılım
31 May 2020
Mesajlar
67
Tepki puanı
3
Yaş
40
6 HİZMET YILI
Işlemci ve ekran kartini zorluyor bana da hizlandiracak program lazim
 
Üye
Katılım
30 Mar 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Yaş
37
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi kullansan dert kullanmasan dert, açtığımda bilgisayar can çekişiyor resmen... lütfen bir çözüm hala yok mu?
 
LETS THE GAME START
Süper Üye
Katılım
8 Haz 2018
Mesajlar
756
Çözümler
3
Tepki puanı
39
Ödüller
7
Yaş
35
8 HİZMET YILI
First of all, I thank everyone who contributed to the structure of the trick, you are doing really good quality work, there is no problem in this issue and I am really endless to the very strong memory team.
The problem here is that the trick works very well. There is no problem. The only problem is that the computer cracks when you open the cheat. I am someone who normally plays pubg mobile in ultra settings and I do not experience any freezing or muscle in any way, I play almost all games in ultra settings. there is no problem when you close the cheat. My request from the authorities is to find a cure for the problem with this problem if they can, because I did not encounter such a problem in the old versions. In addition, cheating is working fine now, the only problem is that all the features are working.
try minimize your cheat setting
 
Üye
Katılım
13 May 2018
Mesajlar
47
Tepki puanı
2
Yaş
30
8 HİZMET YILI
Öncelikle hilenin yapında emeği geçen herkese teşşekür ediyorum gerçekten kaliteli iş çıkartıyorsunuz bu konuda hiçbir sıkıntı yok ve gerçekten hile çok sağlam memory ekibine sonsuz teşşkürediyorum
Burdaki sorun şu hile çok güzel çalışıyor hiç bir sorun yok tek sorun hileyi açınca bilgisayarın kasması . Pubg mobili normalde ultra ayarlarda oynayan birisiyim ve hiçbir şekilde donma veya kasma yaşamıyorum neredeyse bütün oyunları ultra ayarlarda oynuyorum pubg mobilde bütün grafikleri düşürmeme rağmen en alt seviyede oynamama rağmen grafik ayarlarını düşürmeme rağmen altını çizerek söylüyorum sadece hileyi açınca acaip kasıyor pc donuyor böyle cıırt diye ses geliyor hileyi kapatınca hiçbir sorun olmuyor . Yetkililerden isteğim eğer yapabiliyorlarsa şu kasma sorununa bir çare bulmaları çünkü eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ek olarak hile şuanda gayet iyi çalışıyor bütün özellikleri çalışır durumda tek sorun kasma problemi .
Her hilede pc kasar bu gayet normal bir şey kafana takma
 
Üye
Katılım
1 Ocak 2019
Mesajlar
49
Tepki puanı
6
Yaş
31
7 HİZMET YILI
Hile pcyi çok fazla zorluyor olabilir bende de kasıyordu pencere moduna aldım daha az kasmaya başladı
 
Üye
Katılım
25 May 2019
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Yaş
42
7 HİZMET YILI
sorun cozuldu format..
ama bu defada banlanıyorum oyun oynuyorum hileli agamları gorsemde gormezden gelıyorum ama 5 dakıka sonra banlanıyorum 2 gunde 7 hesap banalandı
 
Üye
Katılım
25 Mar 2019
Mesajlar
49
Tepki puanı
0
Yaş
41
7 HİZMET YILI
İşlemciyi en iyi oyun performansına ayarlayan bir program tafsiye edeceğim sana. Park control bu programı indir ve oyunlarda işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanarak en iyi performansları yakalayabilirsin. Bu programı bir dene istersen.
 
Onaylı Üye
Katılım
7 Haz 2020
Mesajlar
84
Tepki puanı
2
Ödüller
1
Yaş
36
6 HİZMET YILI
Öncelikle hilenin yapında emeği geçen herkese teşşekür ediyorum gerçekten kaliteli iş çıkartıyorsunuz bu konuda hiçbir sıkıntı yok ve gerçekten hile çok sağlam memory ekibine sonsuz teşşkürediyorum
Burdaki sorun şu hile çok güzel çalışıyor hiç bir sorun yok tek sorun hileyi açınca bilgisayarın kasması . pbg mobili normalde ultra ayarlarda oynayan birisiyim ve hiçbir şekilde donma veya kasma yaşamıyorum neredeyse bütün oyunları ultra ayarlarda oynuyorum pbg mobilde bütün grafikleri düşürmeme rağmen en alt seviyede oynamama rağmen grafik ayarlarını düşürmeme rağmen altını çizerek söylüyorum sadece hileyi açınca acaip kasıyor pc donuyor böyle cıırt diye ses geliyor hileyi kapatınca hiçbir sorun olmuyor . Yetkililerden isteğim eğer yapabiliyorlarsa şu kasma sorununa bir çare bulmaları çünkü eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. ek olarak hile şuanda gayet iyi çalışıyor bütün özellikleri çalışır durumda tek sorun kasma problemi .

Gostei do seu conteudo, sempre o leio e espero que continue assim!
 
Üye
Katılım
26 Haz 2019
Mesajlar
23
Tepki puanı
3
Ödüller
5
Yaş
44
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende hile çalışıyor fakat tam ekranda çalışmıyor biri yardımcı olabilirmi
 
Üye
Katılım
13 Haz 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Yaş
26
5 HİZMET YILI
Belki de işlemcini yahut ekran kartını mining için kullanan bi hiledir dostum bu tarz şeyler de olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst