Üye
Hile programı F6 tuşuna basılsa bile çalışmıyor
gamaloop kullanıyorum ben çalışıyor sıkıntısız. eski sürüme göre sacede araba ve ceset sandıkları göstermıyıor okadargameloop ta oluyomu abi olmuyorsada gameloopta çalışan hile yaparmısınız
Güncelleme yapmayınca eşleşmede güncelleme yapmayan oyuncularla eşleşebiliyosun ve o eşleşme süresi de en az 10 dakika oluyor oyuncu bulamıyor. O yüzden en kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz çünkü gameloop da hile çalışmıyormhrrm7 çalışıyor fakat game loop yeni anti cheat sistemi geldigi için emilatörün yeni sürümünde çalışmıyo o yüzden emilatör güncelleme yapmayın.
onlar paralı hile kullanıyor yüksek zıplama + sihirli mermileri var onları temizleyebilmen için ya tanrı görüşü olcak yada sendede aynı şekilde yüksek zıplama sihirli mermi olcak öle aimle no recoille alınmaz onlar şerefsizler şu sıralar iyice azıttı daha yere inmeden havada vuruldum silahsız bir şekildeşu uçanlara tek atanlara karsı memoryde bısey yapsa super olur
İnt aimbot çok güzelmiş abi süper bişe ya videoda izledim lütfen geri getirilsin sevgili adminler bütün mermiler tutuyo dünyada yok öyle aimbot nolur geri getirilsinBENDE HİLE İYİ ÇALIŞIYOR.ama bu aimbot canıma tak etti ya ınt modunda keskin nişancı falan farketmez bütün mermiler tutuyordu adam koşşsa bile şimdi sadece adam durunca zor vuruyor lütfen gözünü sevdiklerim düzeltin yav
İnt aimbot çok güzelmiş abi süper bişe ya videoda izledim lütfen geri getirilsin sevgili adminler bütün mermiler tutuyo dünyada yok öyle aimbot nolur geri getirilsin
ben ümidimi kestimHile Delisi Çok haklısın da hile pert olmaya başladı yeni güncellemede aimbotu bırak esp bile çalışmıyor intin veya aime güncelleme geleceğini düşünmüyorum
bu arada hile delisinin attığı video eski sürümün hilesi,eskiden ınt seçeneği vardı aımde,ama şuan sadece ext var,sorun bu zaten ,neden ınt kaldırdılar bi anlam veremedimben ümidimi kestim