Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Hile programı F6 tuşuna basılsa bile çalışmıyor

p_1326cpie71.png

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
şu uçanlara tek atanlara karsı memoryde bısey yapsa super olur

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar mh açınca çok kasıyor pc cözümü varmı oyunla beraber cpu direk 95.100 arası oluyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
mhrrm7 çalışıyor fakat game loop yeni anti cheat sistemi geldigi için emilatörün yeni sürümünde çalışmıyo o yüzden emilatör güncelleme yapmayın.
Güncelleme yapmayınca eşleşmede güncelleme yapmayan oyuncularla eşleşebiliyosun ve o eşleşme süresi de en az 10 dakika oluyor oyuncu bulamıyor. O yüzden en kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz çünkü gameloop da hile çalışmıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar, 2 Kişi Avrupa Ekipli 3.Şahış Görme Hileli + Aimbot olarak seri Rank kasıyoruz. Hileli 2 Arkadaş daha arıyoruz. Mikrofonlu Sohbet ederek , Taktiksel şekilde seri rütbe kasabiliriz. Nick : Puccanis ID : 5381152929 Ekleyin en geç 15 dk içinde Kabul ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hilede Halada Gelişme Yok Sanırım ... Güncellemeden Bu Yana Halada Çalışmıyo Bende ... Umarım En Kısa Zamanda ÇÖzüm Bulunur ....

Üye
6 HİZMET YILI
şu uçanlara tek atanlara karsı memoryde bısey yapsa super olur
onlar paralı hile kullanıyor yüksek zıplama + sihirli mermileri var onları temizleyebilmen için ya tanrı görüşü olcak yada sendede aynı şekilde yüksek zıplama sihirli mermi olcak öle aimle no recoille alınmaz onlar şerefsizler şu sıralar iyice azıttı daha yere inmeden havada vuruldum silahsız bir şekilde

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
BENDE HİLE İYİ ÇALIŞIYOR.ama bu aimbot canıma tak etti ya ınt modunda keskin nişancı falan farketmez bütün mermiler tutuyordu adam koşşsa bile şimdi sadece adam durunca zor vuruyor lütfen gözünü sevdiklerim düzeltin yav

Üye
6 HİZMET YILI
kardeşler hilede oto egim alarken sadece bendemi saçma yönlere bakıyor mesaj atar mısnız bekliyorum

Üye
6 HİZMET YILI
BENDE HİLE İYİ ÇALIŞIYOR.ama bu aimbot canıma tak etti ya ınt modunda keskin nişancı falan farketmez bütün mermiler tutuyordu adam koşşsa bile şimdi sadece adam durunca zor vuruyor lütfen gözünü sevdiklerim düzeltin yav
İnt aimbot çok güzelmiş abi süper bişe ya videoda izledim lütfen geri getirilsin sevgili adminler bütün mermiler tutuyo dünyada yok öyle aimbot nolur geri getirilsin

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İnt aimbot çok güzelmiş abi süper bişe ya videoda izledim lütfen geri getirilsin sevgili adminler bütün mermiler tutuyo dünyada yok öyle aimbot nolur geri getirilsin

O süper dediğiniz şey ne yazık ki 2 sezon önce 50 ye yakın kişiye ban attı. bildikleri var da kaldırdılar. Ben o zamanalr hem memory hem de asansör kullanıyodum. asansörlü devasa hile ban atmayıp memorynin int aimbotu ban atmıştı. hangi oyun olursa olsun int olsun ext olsun aimbot ban atar.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hile Delisi Çok haklısın da hile pert olmaya başladı yeni güncellemede aimbotu bırak esp bile çalışmıyor intin veya aime güncelleme geleceğini düşünmüyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben defalarca adminlerden rica ettim,aım bi çare bulun,bu arada bende esp çalışıor,sorun yok,sadece aım de sıkıntı yaşıyorum,rakip koşarkan veya hareket halindeyken aım hiç bir işe yaramıyor,sadece sabit duran rakipte işe yarıyor,(not: yakın çatışmada)
Post automatically merged:

ben ümidimi kestim
bu arada hile delisinin attığı video eski sürümün hilesi,eskiden ınt seçeneği vardı aımde,ama şuan sadece ext var,sorun bu zaten ,neden ınt kaldırdılar bi anlam veremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...