Seçkin Üye
tmm denicemde hic bir bok anlamadim yaordan windows defender ı kapat
,visual c++ redislerin hepsini kur + net framework'leri kur yine olmazsa ekran kartı driverınıda güncelle
tmm denicemde hic bir bok anlamadim yaordan windows defender ı kapat
,visual c++ redislerin hepsini kur + net framework'leri kur yine olmazsa ekran kartı driverınıda güncelle
ne bilim bana adim adim anlatacak biri lazim youtubede videosu varmiydir?neyi anlamadın knka ya
tmm cok tsk ederim hocam yardiminiz icinvardır dostum araştır bak yada discorddan yardımcı olabilirim özelden mesaj atıyım sana discord adresimi
Bilgiler için sağol dostum.1-Gameloop ta düzgün çalışıyor. Smartgaga desteği kesildi, çalışmama ihtimali yüksek. (Smartgaga da bildiğim kadarı ile tuşlarla ilgili adresleme sorunu da var oyun içinde.)
2-Eğer tencent in oyunlarını oynayacaksan, kendi emülatörü olan gameloop en iyisi. Başka oyunlar için bilemiyorum. Smartgaga denenebilir. (Bluestacks ı aşırı yavaş buldum.)
3-Betası inject işlemini web sayfası üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarı ile arasında tek temel fark bu. Yoksa betasında da, vip de de oyun içindeki özellikleri aynı. Sadece inject metodu farklı.
4- Hile çalışıyor, ancak gameloop güncellemesini yapmışsan ban olasılığın, yapılmamış gameloop ile oynayanlara nazaran çok daha yüksek. Fakat ban yesen de device id changer kullarak, id değiştirip yeniden guest hesap açarak oynamaya devam edebilirsin.
Bilgiler için sağol dostum.
Not that safe on gameloop!is still safe?
Aldığın hatayı tam olarak yazar mısın buraya? Ekran resmi atarsan daha iyi olur.Kucuk harfle yazıyorum ama olmuyor
Yes, it's safe. But you have to be carefulis still safe?
have tested several times alnd no problemsNot that safe on gameloop!
I have been using this for a long time, several times today, do you have any issues? only issue I got is laggingAldığın hatayı tam olarak yazar mısın buraya? Ekran resmi atarsan daha iyi olur.
Post automatically merged:
Yes, it's safe. But you have to be careful