Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vardır dostum araştır bak yada discorddan yardımcı olabilirim özelden mesaj atıyım sana discord adresimi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1-Gameloop ta düzgün çalışıyor. Smartgaga desteği kesildi, çalışmama ihtimali yüksek. (Smartgaga da bildiğim kadarı ile tuşlarla ilgili adresleme sorunu da var oyun içinde.)

2-Eğer tencent in oyunlarını oynayacaksan, kendi emülatörü olan gameloop en iyisi. Başka oyunlar için bilemiyorum. Smartgaga denenebilir. (Bluestacks ı aşırı yavaş buldum.)

3-Betası inject işlemini web sayfası üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarı ile arasında tek temel fark bu. Yoksa betasında da, vip de de oyun içindeki özellikleri aynı. Sadece inject metodu farklı.

4- Hile çalışıyor, ancak gameloop güncellemesini yapmışsan ban olasılığın, yapılmamış gameloop ile oynayanlara nazaran çok daha yüksek. Fakat ban yesen de device id changer kullarak, id değiştirip yeniden guest hesap açarak oynamaya devam edebilirsin.
Bilgiler için sağol dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
is this the same as in the public loader and on the new beta loader?
Post automatically merged:

Not that safe on gameloop!
have tested several times alnd no problems

Aldığın hatayı tam olarak yazar mısın buraya? Ekran resmi atarsan daha iyi olur.

Yes, it's safe. But you have to be careful
I have been using this for a long time, several times today, do you have any issues? only issue I got is lagging

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hile safe ama temiz bir cihaza kurlum yapın dns temizliği mac adresi değişikliği yapın başka bir hile kullanmayın tavsiyem formattan sonra kulanın 90 maç hilesiz gibi oynadım aim bot vs açmayın o zaten oto ban atıyor adamlar evde takılırken kafa atmayın yoksa ban :)

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Pulg mobile pc oyununda hile ban atıyormu hileyi aktif oynayalım mı bilgisi olan yazabilir mi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
herkes teşekkürler eline sağlık diye cevap yazıyor neye teşekkürler hiç cevap veren admin yokki bu konuya kaç gündür
ve hala ban atmasına rağmen çalışıyor yazıyor konu başlığında bu kadarıda ayıptır yahu arkadaşlar.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Please make it work for smartgaga "ENT:FAIL something was wrong" or please make it work for Memu please brother.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...