PUBG Mobile Dword Vip R3 Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler bende hile çok kasıyor. Düşmanla karşı karşıya gelince bazen 1-2 saniyelik takılma oluyor. Oynanmayacak derecede kasıyor. Bilgisayarla alakası yok hile yokken tıkır tıkır oynuyorum hiç takılma kasma olmadan. Önceden olmuyordu bu güncellemede oluyor. Eski hile çok güzel stabil çalışıyordu. Onu geri getirebilirseniz çok güzel olur. Teşekkürler. @LeftSpace

Üye
7 HİZMET YILI
With each update it stops working, you must wait for it to update too!

Üye
7 HİZMET YILI
LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası verıyor kısa bı sure sonra.Hersey kurulu.Ne olduysa bugün oldu.3 gündür hiçbir sorun yoktu hılede.

Üye
7 HİZMET YILI
ya abi neden bizim mis gibi hilemizi kaldırdınızki cok stabildi sıkıntı yoktu abi kardes gıbıydık onla sımdıkı calısmayı durdurdu hatası veriyor
Post automatically merged:

LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası verıyor kısa bı sure sonra.Hersey kurulu.Ne olduysa bugün oldu.3 gündür hiçbir sorun yoktu hılede.
aynen bendede aynı hata veriyor tek deilsin aga

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam Şu Hileyi Sadece Adam İzleme Gelsin Uçaktayım Hileyi Açıyorum Oyun Keninden Geçiyor Yere İnemiyorum Atlamak İçin 'F' Tuşuna Basıyorum Hiçbir Etkileşim Gerçekleştirmiyor Sadece İzleme İyidi Pubg Dword Vip Hack 1.1 Geri Gelsin...

Üye
7 HİZMET YILI
sir how to fix this just downloding and not working using w 8.1
20arwcg.jpg

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Hocam Şu Hileyi Sadece Adam İzleme Gelsin Uçaktayım Hileyi Açıyorum Oyun Keninden Geçiyor Yere İnemiyorum Atlamak İçin 'F' Tuşuna Basıyorum Hiçbir Etkileşim Gerçekleştirmiyor Sadece İzleme İyidi Pubg Dword Vip Hack 1.1 Geri Gelsin...
aynen oyle kral bız sadece izleme istiyoruz gerısı umrumuzda deil daha fazlasını ısteyen vip hack alsın kendıne

Üye
7 HİZMET YILI
LSFlat stoped working comes every time also comes to me bro please help me!!!

With each update it stops working, you must wait for it to update too!
Bro LSFLAT stopped working comes to me please help me!!!

FLAT stopped working comes and closes the hack

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile yöneticileri lütfen eski hileyi ekleyin. Çok kişi istiyor, bu hile ile oynanmıyor resmen.

Üye
7 HİZMET YILI
rica etsem yoneticilerden biri bana yardim edebilir mi hileyi aciyorum fakat calismiyor ve ne yaptiysam calistiramadim

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi yükledim pc kafayı yedi.. MS 968 den asagı ınmıyor.. Sımdı sıstem gerı yukleme yapacam.. Çöp olmuş hile

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 18.04.2019 tar,hli güncellemeden sonra pubg mobıl için hileyi açamıyorum. Güncellemeden önceki gibi hile menüsü gelmek yerine
plugin is up to date lps_aimbot.dll
plugin is up to date lps_lps_esp.dll
plugin is up to date lps_radar.dll
plugin is up to date lps_awareness.dll
plugin is up to date lps_advenceDESP.dllBÖYLE BİR SAYFA ÇIKIYOR NE YAPMALIYIM

Üye
7 HİZMET YILI
sir its not working please fix it

i keep clicking on f6 and not working

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eski hilede kasma yoktu sürüm 1i geri getirin çok güzel bir şekilde oynuyorduk bu biraz zorlanma yapıyo açıkçası isteyen bunu açsın aim kullansın isteyen wallhack kullanıcam diyen diğerini diğer hileyide güncelleyin lütfen.Bundada oynuyorum ama ara sıra kasmalar donmalar oluyo o yüzden sıkıntı yaşatıyo özellikle herkesin toplandıgı daha uçaga gidilmediği ilk alanda diğer hilede böyle bir sıkıntı yoktu bu hile çok fazla işlemci kullanıyo bunuda biraz daha stabil hale getirin lütfen diğer 1. sürümüde getirin sadece wallhack ve can göstereni isteyen istediğini kullansın.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eski hilede kasma yoktu sürüm 1i geri getirin çok güzel bir şekilde oynuyorduk bu biraz zorlanma yapıyo açıkçası isteyen bunu açsın aim kullansın isteyen wallhack kullanıcam diyen diğerini diğer hileyide güncelleyin lütfen.Bundada oynuyorum ama ara sıra kasmalar donmalar oluyo o yüzden sıkıntı yaşatıyo özellikle herkesin toplandıgı daha uçaga gidilmediği ilk alanda diğer hilede böyle bir sıkıntı yoktu bu hile çok fazla işlemci kullanıyo bunuda biraz daha stabil hale getirin lütfen diğer 1. sürümüde getirin sadece wallhack ve can göstereni isteyen istediğini kullansın.
aynen öyle. bi vip hile olsun aimbot, herşeyi içeren. bi tane de sadece esp ve can gösterme gibi basit hile olsun. Gerçekten çok güzel hileydi ve stabil di.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...