je vole dans l espace
Griffin Premium
1.4 Sürümüne Güncellenmiştir!
Ban riski hiç yok diyemeyiz ama şuan ban atmıyor
Selam forum bugün sizlere emulatorde
nasıl config yapabileceğinizi paylaşıyorum.
Konudaki configi ana hesabımda
sezonun ilk haftasından beri kullanıyorum ve en ufak banlanma söz konusu olmadı
Aimbot > Oyunun mevcut aim assistinin güçlendirilmiş halidir tam olarak aimbot değildir
No Recoil > Silahlarınız sekmez
No Grass > Çimenler kalkar
White Body > Bütün karakterler beyaz gözükür bu sayede herkesi daha net görürsünüz
Black Sky > Gökyüzü siyah olur white body ile kullanırsanız rakipleri çok hızlı görürsünüz
Less Graphic > Görüntü kalitesi bir nebze düşer full akıcı oynarsınız.
İlk olarak C:\Temp\TxGameDownload\MobileGamePCShared konumuna girip istediğimiz configleri atıyoruz
Ardından Gameloop'un kurulu olduğu konuma girip AndroidEmulator.exeyi çalıştırıyoruz
Gelen kısımda F9 tuşuna basıp Browser'e giriş yapıyoruz
Arama kısmına RAR APK yazıyoruz ve indiriyoruz ardından RAR isimli uygulamayı apk olarak kuruyoruz ve açıp en üstteki up one level yazısına 3 kere basıyoruz
Buradan data > share1 konumuna gelip config dosyamıza basılı tutuyoruz ve copy to clipboard yazısına basıyoruz
Sol üstteki 3 çizgiye gelip device storegeye basıyoruz
Gelen sekmede Android > data > com.tencent.ig > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > Paks kısmına gelip sağ üstteki butona basıyoruz
Sekmeme, No Grass, White Body, Aimbot:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Virustotal
Sekmeme, No Grass, White Body, Aimbot: Boyutu çok yüksek ekleyemedim zaten çalıştırılabilir bir dosya değil.
Config dosyası neredeyse sıfır ihtimalle ban atmaz ancak videoya alınmanız, raporlanmanız durumunda ban atabilir oyunun sahibi gibi değil profesyonel bir oyuncu gibi oynayın.
Less Graphic ve Black Sky aynı anda yapılamaz birinden birini yapınız.
Sekmeme, No Grass, White Body, Aimbot configini attıktan sonra Genel kısmındaki birkaç ayarınız değişecektir geri düzeltebilirsiniz.
1. Şahısta bazen bug olabiliyor oyunu kapatıp açarsanız düzelecektir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: