Teşekkürler ben de bunu arıyordum emeğine sağlık fakat, Android > data > com.tencent.ig > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > Paks
kısmındaki com.tencent.ig kısmı bende gözükmüyor neden olur acaba bi fikriniz var mı? o yüzden yapamadım
Post automatically merged:
eyvallah oldu da sadece recoil olan yok mu bu beyazlatmayı falan nasıl kaldırabilirim o pak içinden hepsi birleşik olduğu için soruyorum
Bu hileyi yapamayan varsa yaparım hatta beraber bile oynarız yalnız (sabah birine yapıverdim hileyi sonra engelledi) böyle yapacak varsa gelmesin discord=dogi#3718
Bu hileyi yapamayan varsa yaparım hatta beraber bile oynarız yalnız (sabah birine yapıverdim hileyi sonra engelledi) böyle yapacak varsa gelmesin discord=dogi#3718
ben daha en başından nasıl yapılacağını anlamadım..İlk olarak C:\Temp\TxGameDownload\MobileGamePCShared konumuna girip istediğimiz configleri atıyoruz. da takılıp kaldım.
Az önce ban dalgası yüzünden sadece sekmeme configi ekledim diğer configleri silip sadece sekmeme yüklemenizi istiyorum (Her hile risklidir bundada risk var ister ana hesabınızda kullanın ister kullanmayın 4. sezondan beri oynadığım hesabımda kullanıyorum)
denendi harika bir paylaşım yere yılan gibi yatıp sürünenlere bi şamar vakti
çalışmıyor diyen arkadaşlar adımları tek tek uygulayın evet bazı dosyalarda hatta şurada Android > data > com.tencent.ig > UE4Game > ShadowTrackerExtra > ShadowTrackerExtra > Saved > Paksfarklılıklar var bende Android > data > com.tencent.ig >files >UE4Game olarak vardı bunlara aldanmayın biraz kurcalayın gerçekten yapımı çok kolay yapamadım diyen varsa özelden pm atsın yardımcı olurum