dc sal knkkanka gameloop için yardımcı olabilirmisin ?
Rapordan ban yerseniz hile olarak 30 değil 3650 (10 sene) yersiniz veri değişimi olunca hileden repden yemişsin dostumReport ile alakası yok rep ile olsa 30 gün yerdim bunu sistem attı
yav kardeşim ben kendim dedektiftim herkes mi çok biliyor anlamadım rep den ban yemedim 4 senedir kullanıyorum hiç daha rep veya hileden ban yemedim ben uyarımı geçtim bilginizi kendinize saklayın hocamRapordan ban yerseniz hile olarak 30 değil 3650 (10 sene) yersiniz veri değişimi olunca hileden repden yemişsin dostum
yav kardeşim birtek bana olsa bunu paylaşırmıyım burda bu sıra çevremde bu sıkıntıyı yaşayan 10 kişi var dc kanallarında konuşuluyor zaten çok bilmiş olmuşsunuz hepiniz tek bana olsa bu sorunu sorardım sadece bana olmadığı için bu olayı paylaştım hocamOlmayan bi sorunun uyarısı sencede tuhaf değil mi.Bi tek sana oluyorsa pc ve ya telefonunda bi program etkılıyodur yada vpn felan açılıyodur belkı.
hocam dc adresini atarmısın banald player için emülatör bypass kullanıyorum istersen discord yaz yardımcı olayım en azından mobiller ile eşleşirsin
Knk sen diyosun ki binlerce oyuncu var ama 10 kişi ban yedik kol bozukyav kardeşim ben kendim dedektiftim herkes mi çok biliyor anlamadım rep den ban yemedim 4 senedir kullanıyorum hiç daha rep veya hileden ban yemedim ben uyarımı geçtim bilginizi kendinize saklayın hocam
Post automatically merged:
yav kardeşim birtek bana olsa bunu paylaşırmıyım burda bu sıra çevremde bu sıkıntıyı yaşayan 10 kişi var dc kanallarında konuşuluyor zaten çok bilmiş olmuşsunuz hepiniz tek bana olsa bu sorunu sorardım sadece bana olmadığı için bu olayı paylaştım hocam
Post automatically merged:
hocam dc adresini atarmısın bana
Dostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
bilgi için tşk
olma ihtimali ola bilirReport ile alakası yok rep ile olsa 30 gün yerdim bunu sistem attı
yok knk olamazkanka reportanda olabilirmi ?
pubgde bazı ban atma methotları var onları yapma ihtimalleri olabilir.kanka reportanda olabilirmi ?
report olsa oyun içi direk ban yer bunun çok farklı cihaz değişimde ban yiyoranladım dostum dediğim gibi ben böyel bir şey yaşamaıdm hiç şansa denk gelmiş olaiblirm i full raporlanmışsınızdır vs vs