Artık yok o sistem önceden oyun açığı olduğu için eşleşme karışıktı düzeltildi onlar emülatör mobile eşleşemez ama sen emülatör girip mobil arkadaşını alırsan emülatördeki kişilerle karşılaşır.merhaba arkadaşlar benim sorum pubg mobil oyununda emülatörde oynayıp mobil olarak oynamak mümnkünmü daha önce dosyalar vardı fakat 2 saatlik yada 1 haftalık ban atıyordu. güncel varsa benımle paylaşırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.
O olay çoktan kalktı hocam, Pubg Mobile fix getirdi durumlara. Artık ekstra dosyalarla da işlem yapılamıyor, uzun süre oldu o olayların kapanalı.merhaba arkadaşlar benim sorum pubg mobil oyununda emülatörde oynayıp mobil olarak oynamak mümnkünmü daha önce dosyalar vardı fakat 2 saatlik yada 1 haftalık ban atıyordu. güncel varsa benımle paylaşırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.
ben karısık gene dıye geliyor bılıyomArtık yok o sistem önceden oyun açığı olduğu için eşleşme karışıktı düzeltildi onlar emülatör mobile eşleşemez ama sen emülatör girip mobil arkadaşını alırsan emülatördeki kişilerle karşılaşır.
Yok hocam, karışık gelmiyor. Emülatör ile Emülatör eşleşiyor. Mobil kişi emülatör ile girerse uyarı geliyor hatta bunun için, o yüzden. Mobil ile emülatör girerse mobil gelmiyor.ben karısık gene dıye geliyor bılıyom
Bypass edilemiyor diye biliyorum, bizim bir arkadaş en son almıştı bir etki göremedi.bypasslar paralı ve ücretsiz olanlarıda güvenilir değil
Kullandığınız anda mı, kullanım süresi ne kadar?Hocam ben şu an bypass yapabiliyorum emülatörü. Fakat 3 aylık ban yedim.
Şaşırılacak bir durum değil, vardı eskiden öyle şeyler. Uygulama dosyalarını editleyerek yapılıyordu, şimdi fixlendi ama.ilk defa böyle bir şey duydum çok garibime gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?