GÜncel kullanıyor musun, ben Gameloop kullanıyorumda son zamanlarda sürekli cazır, cuzur sesler donmalar başladı. Önceden de oluyordu ama bu kadar değil.Artık başka bir emülatör deneyim diyorum.Güncel durumu nasıl acaba?Gameloop Çok Ağır.Ben MemuPlayer Diyorum Hem Hafif Hem Kontrolleri Kullanımı Kolay.Android Hileleri Android Cihazınız Yoksa PCdende Yapabiliyorsunuz.PUBG Android Hilesi Çıktı Diyelim MemuPlayer İle Yapabilirsin.
Root Moduda Var.Cihazınızda Root Yoksa MemuPlayer İle Kullanabilirsiniz.
Düşük Sistemler İçin Öneririm.
Pubg'de Android Hile Kullanacağımda MemuPlayer'dan Yaparım.Bu Aralar Piyasada Düzgün Hile Yok.Girersem Dword Gameloop.GÜncel kullanıyor musun, ben Gameloop kullanıyorumda son zamanlarda sürekli cazır, cuzur sesler donmalar başladı. Önceden de oluyordu ama bu kadar değil.Artık başka bir emülatör deneyim diyorum.Güncel durumu nasıl acaba?
bence gameloopKasması diğerlerine göre daha az olan, diğerlerinden daha iyi çalışıyor dediğiniz emülatör hangisi?
Andoid hile derken sitedeki dwordun pubg mobile hilesi gibi mi yoksa telefondaki hileleri mi kast ediyorsun? Hileden ziyade oyuna girince sistemi en iyi şekilde verimli kullanacak bir emülatör bakıyorum. Şöyle hd rahatça açacağım, takılması donması, cazır cuzur sesleri olmayan.Pubg'de Android Hile Kullanacağımda MemuPlayer'dan Yaparım.Bu Aralar Piyasada Düzgün Hile Yok.Girersem Dword Gameloop.
Onu Bilmemde Diğer Emulatörlerde(Gameloop Hariç) Pubg Mobile'de Oyun Kontrolleri Berbat Bi MemuPlayer Var Hız Ve Oyun Kontrol Açısından.Ve Pubg Mobile Android Oyun Hilelerini Kullanabilirsin.Dword Sadece Gameloop'da Çalışır.Andoid hile derken sitedeki dwordun pubg mobile hilesi gibi mi yoksa telefondaki hileleri mi kast ediyorsun? Hileden ziyade oyuna girince sistemi en iyi şekilde verimli kullanacak bir emülatör bakıyorum. Şöyle hd rahatça açacağım, takılması donması, cazır cuzur sesleri olmayan.