Pubg Mobile En İyi Emülatör Hangisi? (ANKETE OYLAYINIZ LÜTFEN)

Pubg Mobile En İyi Emülatör Hangisi?

• Gameloop

• Memu Play

• NoxPlayer

• Bluestacks

• LdPlayer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kasması diğerlerine göre daha az olan, diğerlerinden daha iyi çalışıyor dediğiniz emülatör hangisi?

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bence gameloop

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gameloop tabiki tencent ile birleşti sanırım

enough
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Gameloop, nox, bluestacks gibi emülatörleri denedim ama kesinlikle gameloop en iyisi.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
gameloop aga sifir kasma az biraz var ama okadarlik olcak

THOR
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gamelooptan başka yoktur bence varsa da gameloop güzel olamaz gameloopun performansında gayet iyi :thinkie:

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gameloop aga direk yani bluestacks ztn girmeden kasıyor

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Gameloop Çok Ağır.Ben MemuPlayer Diyorum Hem Hafif Hem Kontrolleri Kullanımı Kolay.Android Hileleri Android Cihazınız Yoksa PCdende Yapabiliyorsunuz.PUBG Android Hilesi Çıktı Diyelim MemuPlayer İle Yapabilirsin.
Root Moduda Var.Cihazınızda Root Yoksa MemuPlayer İle Kullanabilirsiniz.
Düşük Sistemler İçin Öneririm.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloop Çok Ağır.Ben MemuPlayer Diyorum Hem Hafif Hem Kontrolleri Kullanımı Kolay.Android Hileleri Android Cihazınız Yoksa PCdende Yapabiliyorsunuz.PUBG Android Hilesi Çıktı Diyelim MemuPlayer İle Yapabilirsin.
Root Moduda Var.Cihazınızda Root Yoksa MemuPlayer İle Kullanabilirsiniz.
Düşük Sistemler İçin Öneririm.
GÜncel kullanıyor musun, ben Gameloop kullanıyorumda son zamanlarda sürekli cazır, cuzur sesler donmalar başladı. Önceden de oluyordu ama bu kadar değil.Artık başka bir emülatör deneyim diyorum.Güncel durumu nasıl acaba?

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
GÜncel kullanıyor musun, ben Gameloop kullanıyorumda son zamanlarda sürekli cazır, cuzur sesler donmalar başladı. Önceden de oluyordu ama bu kadar değil.Artık başka bir emülatör deneyim diyorum.Güncel durumu nasıl acaba?
Pubg'de Android Hile Kullanacağımda MemuPlayer'dan Yaparım.Bu Aralar Piyasada Düzgün Hile Yok.Girersem Dword Gameloop.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg'de Android Hile Kullanacağımda MemuPlayer'dan Yaparım.Bu Aralar Piyasada Düzgün Hile Yok.Girersem Dword Gameloop.
Andoid hile derken sitedeki dwordun pubg mobile hilesi gibi mi yoksa telefondaki hileleri mi kast ediyorsun? Hileden ziyade oyuna girince sistemi en iyi şekilde verimli kullanacak bir emülatör bakıyorum. Şöyle hd rahatça açacağım, takılması donması, cazır cuzur sesleri olmayan.

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Andoid hile derken sitedeki dwordun pubg mobile hilesi gibi mi yoksa telefondaki hileleri mi kast ediyorsun? Hileden ziyade oyuna girince sistemi en iyi şekilde verimli kullanacak bir emülatör bakıyorum. Şöyle hd rahatça açacağım, takılması donması, cazır cuzur sesleri olmayan.
Onu Bilmemde Diğer Emulatörlerde(Gameloop Hariç) Pubg Mobile'de Oyun Kontrolleri Berbat Bi MemuPlayer Var Hız Ve Oyun Kontrol Açısından.Ve Pubg Mobile Android Oyun Hilelerini Kullanabilirsin.Dword Sadece Gameloop'da Çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...