Onaylı Üye
dostum denedim ama evlerin falan grafiği düşmüyorGfx Tool ile çalıştırmayı denedin mi ?
kardeşim sanallaştırma yazmıyor oradaİşlemcine çok yük biniyor. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı. Üstüne bir de hile çalıştığında ikisi birden işlemcinin pestilini çıkarır. Çünkü hile de tamamen işlemci üzerinden çalışır, yani tüm yükü işlemci çeker.
BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)
Bir de emülatör ayarlarında Motor kısmında işlemci ayarları bölümünde işlemcinin çekirdek sayısı kaç ise, oradan da onu seç. O da etkiler biraz.
dostum denedim ama evlerin falan grafiği düşmüyor
yardımcı olurmusun ?
Post automatically merged:
kardeşim sanallaştırma yazmıyor orada
windows 7 kullanıyorumŞu şekilde olması lazım. Bu arada windows 10 dan bu ekran resimdeki ekran görüntüsü. Windows 8 veya Windows 7 de var mı bilemiyorum, eğer seninki farklı ise.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?