Pubg Mobile FPS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayar özelliklerim 4 gb ram ekran kartı : 2 gb amd radeon 5600 - 5700 hd işlemcim : i3 4 çekirdek + 110 gb lik ssd var ve gameloop emülatörü kullanıyorum normal şekilde açınca fps 50-55-60 ama hileyi açınca 30-35 oluyor adamla karşı karşıya gelince 20ye kadar düşüyor lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olsunlar boş yanıt verilmesin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis i3 de ne bilim hani bi i5 8.nesil falan olsa iidrde yani i3 le normal

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk hile açınca mecburen düşer ama emulatör ayarlarndan biraz oynama yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece esp yi kullan adamlar tek görünsün o kadar düşmez o zaman

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu sistem ile pek birşey yapamazsın dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hile ayarlarından kasıyorsa bazılarını kapat cidden işe yarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Emülatör yerine Phoenix OS diye bir sistem var onu denedin mi ? 2.cil işletim sistemi olarak kurup deneyebilirsin belki ama hile açmanı zorlaştırır.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile aynı anda tüm düşmanların yerini belirlemeye çalıştığı için cpu ya yük bindiriyor gayet normal

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hile acınca normal kasması bıraz kıs hıle ayarlarından

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
knk i3 biraz sıkıntı ya bende i 5 bilgisayar özellikleri nerdeyse aynı hileyi açsam bile 60 fps

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeşim bu özellikdeki bilgisayar da kasması normal
bilgisayar alcağın zaman şuan minimum:
8gb ram
yeni nesil i5 veya seviyesinde amd ryzen
4gb ekran kartı nvidia gtx serisi

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İşlemcine çok yük biniyor. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı. Üstüne bir de hile çalıştığında ikisi birden işlemcinin pestilini çıkarır. Çünkü hile de tamamen işlemci üzerinden çalışır, yani tüm yükü işlemci çeker.

BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)

Bir de emülatör ayarlarında Motor kısmında işlemci ayarları bölümünde işlemcinin çekirdek sayısı kaç ise, oradan da onu seç. O da etkiler biraz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gfx Tool ile çalıştırmayı denedin mi ?
dostum denedim ama evlerin falan grafiği düşmüyor
yardımcı olurmusun ?
Post automatically merged:

İşlemcine çok yük biniyor. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile. Steam ya da normal PC oyunları gibi olmaz. Steamden Pubg yi çok rahat oynarsın, ama emülatörde mobile çok kasar. Tamamen sanal makineden dolayı. Üstüne bir de hile çalıştığında ikisi birden işlemcinin pestilini çıkarır. Çünkü hile de tamamen işlemci üzerinden çalışır, yani tüm yükü işlemci çeker.

BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)

Bir de emülatör ayarlarında Motor kısmında işlemci ayarları bölümünde işlemcinin çekirdek sayısı kaç ise, oradan da onu seç. O da etkiler biraz.
kardeşim sanallaştırma yazmıyor orada

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum denedim ama evlerin falan grafiği düşmüyor
yardımcı olurmusun ?
Post automatically merged:

kardeşim sanallaştırma yazmıyor orada

Şu şekilde olması lazım. Bu arada windows 10 dan bu ekran resimdeki ekran görüntüsü. Windows 8 veya Windows 7 de var mı bilemiyorum, eğer seninki farklı ise.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...