pubg mobile guest hesabım ban yedi hesap lazım hile için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mobile cheats are easy to detect because anti-cheat now got access to IMEI of devices and if you use android or ios u can get instant ban with a free cheats

and emulator cheats are safe because they got devices (3 models) even different IMEI and everyone use them so anti-cheat cant catch it they have to catch it manually
Post automatically merged:

I got 1 like 45lvl account if u need I can give u ace master 4900 points middle east and for now I stop playing because of study issues u can use that account if you need to tell me I will send on discord(free)
so what do we do after (3 models)?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Cihaz banı pc için geçerli değilmi yani
hayır pclerin hwid kodu olduğu gibi telefonların da imei kodu var, imei de hwidin aynıı telefon kimliği vesaire oluyor telefon modelini ve bilgilerini içeriyor tc kimlik no gibi yani hwidden farksız, hwid gibi imei kodu da değiştirilemiyor tabi illegal yolları da var, mesela yurtdışından ucuza telefon alıyor, telefon türkiyeye geliyo ama imeisiz ya da imeisi yurtdışı oluyor, imeisi yurtdışı olursa trde çalışmaz, çalışır kısa bir süre sonra kapanır, imeisi olmazsa telefon açılmaz. kaçak imei atıyolar s9 marka telefona s3 imeisi atıyolar mesela. Kaçak yollarla imei veya hwid değiştiriliyor normalde hiç değiştirilemiyor olarak geçiyor ama herşeyin de olduğu gibi bunun da yöntemleri var, yani kısaca pc için de telefon için de geçerli. Telefonda kaldırmak daha zor bilgisayarda kaldırabilirsin belki spoofer ile falan ama telefondan çok imkansız gibi bişey kimse oyun için telefon imeisi değişmez, telefon imeisi değiştiğini yakaladıklarında hapse girebilirsin. Mesela operatör seni aradı imeinden s3 mini gözüküyo telefonun, ama sen o operatöre aradığınız telefonun modeli s9 gibi bişey dersen burada s3 yazıyo diyip evini basarlar vesaire işte ben bunları niye anlattım bilmiyorum.

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bende quest Sıfırlama var hocam İstediğin kadar quest hesap açabiliyorsun özelden yazarsan atarım

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hwid yenmiş kg

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hwid ban atma söz konusu değil hocam.

1. Önce oyunu varsayılana kadar onar
2. Twitter hesabı aç oradan giriş ya
3. gameloop içinde ban yediğin Facebook hesabı veya başke hesap varsa çıkış yap

DÜZELECEKTİR.

(Bunu 6 Hesaptan ban yiyen birisi olarak söylüyorum )

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bbu güne kadar pubg de hwid hiç duymammıştımm ilginç

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hayır pclerin hwid kodu olduğu gibi telefonların da imei kodu var, imei de hwidin aynıı telefon kimliği vesaire oluyor telefon modelini ve bilgilerini içeriyor tc kimlik no gibi yani hwidden farksız, hwid gibi imei kodu da değiştirilemiyor tabi illegal yolları da var, mesela yurtdışından ucuza telefon alıyor, telefon türkiyeye geliyo ama imeisiz ya da imeisi yurtdışı oluyor, imeisi yurtdışı olursa trde çalışmaz, çalışır kısa bir süre sonra kapanır, imeisi olmazsa telefon açılmaz. kaçak imei atıyolar s9 marka telefona s3 imeisi atıyolar mesela. Kaçak yollarla imei veya hwid değiştiriliyor normalde hiç değiştirilemiyor olarak geçiyor ama herşeyin de olduğu gibi bunun da yöntemleri var, yani kısaca pc için de telefon için de geçerli. Telefonda kaldırmak daha zor bilgisayarda kaldırabilirsin belki spoofer ile falan ama telefondan çok imkansız gibi bişey kimse oyun için telefon imeisi değişmez, telefon imeisi değiştiğini yakaladıklarında hapse girebilirsin. Mesela operatör seni aradı imeinden s3 mini gözüküyo telefonun, ama sen o operatöre aradığınız telefonun modeli s9 gibi bişey dersen burada s3 yazıyo diyip evini basarlar vesaire işte ben bunları niye anlattım bilmiyorum.
Yok canım daha neleer, ev basmasıymış falan. :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Eskiden dediğiniz gibi çözümleri oluyordu, ama şuan ki güncel oyunun güvenliği direk ban atabiliyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim de bildiğim kadarıyla hwid atıyor geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eyw beyler ark twiter hesabı açtı şimdilik idare ediyom quest hesabı sıfırlamayı halledersem konu açarım yardımcı olmak için.saolun

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hwid ban atma söz konusu değil hocam.

1. Önce oyunu varsayılana kadar onar
2. Twitter hesabı aç oradan giriş ya
3. gameloop içinde ban yediğin Facebook hesabı veya başke hesap varsa çıkış yap

DÜZELECEKTİR.

(Bunu 6 Hesaptan ban yiyen birisi olarak söylüyorum )
teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
emülatorden oynuyom gameloop sürümü 7.1

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
HWID'nizi taklit etmelisiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hwid ban değilse farklı bir hesap aç sadece,twitter veya facebook hesabı açmak çok basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...