pubg mobile hack çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
şuan bende çalışmıyor açılıyor ama oyunda yerleri falan göstermiyor

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
vnhax indirdim 4 mac sonunda banladılar sadece izleme ve aimbot acmıstım. allahtan diğer karakterle girdim. 7 aydır dword kullanıyorum aimbotta acık hiç ban yemedim . bekleyin güncellemeyi bence baska hile kullanıp emeginize yazık etmeyin. sevgiler...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
beyler size tavsiyem bilmediginiz tanımadıgınız hackleri kullanmayın sonra ban yedım cart curt demeyin en güvenilir adres burası beklicez yapacak birşey yok :)

Üye
6 HİZMET YILI
güncellenıyor du ama ne zmana kadar gunceelleme surecek acaba bılgılendırme yaparmısınız yönetıcıler ? teşekkurler
Post automatically merged:

beyler size tavsiyem bilmediginiz tanımadıgınız hackleri kullanmayın sonra ban yedım cart curt demeyin en güvenilir adres burası beklicez yapacak birşey yok :)

bı süresını bılmek lazım ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
güncellenıyor du ama ne zmana kadar gunceelleme surecek acaba bılgılendırme yaparmısınız yönetıcıler ? teşekkurler
Post automatically merged:

bı süresını bılmek lazım ?
yönetici degilim ama benım tahmınımce bu gece yada yarın sabaha bitmiş olur umarım tek temenim bende senın gıbı beklıyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Konuyu kitlemişler. Guncelleniyor diyor konu baslıgında ama sanırım zorladı bu sefer bıraz... 3 5 gun daha surecek gıbı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 saattir kullanıyorum. Eksiği var mı. Var. Bir MemoryHackers yapımı kadar iyi değil öyle söyleyeyim. Ama adamları görebiliyorsunuz en azından. Biraz daha deneyeceğim. Kimseyi kötü yönlendirmek, kimsenin sorumlusu olmak istemem.

TahsinKaya
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 saattir kullanıyorum. Eksiği var mı. Var. Bir MemoryHackers yapımı kadar iyi değil öyle söyleyeyim. Ama adamları görebiliyorsunuz en azından. Biraz daha deneyeceğim. Kimseyi kötü yönlendirmek, kimsenin sorumlusu olmak istemem.
vn hax ise hiç karıştırma kasıyo adamı zar zor vuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...