yarında olmazsa pazar günü olur normalde 2gün sürüyoKaç gün sürecek bilgi var mı ?
kasıyoGoogle de Dego Pubg Mobile diye arama yapın. Araştırın. Kullanın.
beni eklermisin oyunda rank kasalım ben bypass kullanıyorumGoogle de Dego Pubg Mobile diye arama yapın. Araştırın. Kullanın.
Bana yardımcı olacak biri var mı? Dünden beri oynayamıyorum. İnanın oyunun %7ğ hile durumlar böyleyken oynanmıyor. Bu şekilde hilesiz kalacaksam bir daha oynamam. Bansız sağlam hile yapan varsa para bile ödemeye hazırım başka çaresi yokHilesiz nefes alamam. Hile olmadan bot gibiyim. İllaha hile diyenler ulaşsın. Yönlendirme yapayım. Bu düzelene kadar işinizi görecektir.
Rica etsem bana ins yazar mısın. tyfncengizGoogle de Dego Pubg Mobile diye arama yapın. Araştırın. Kullanın.
Bizde neden çalışmıyor kardeşim yahayır bende çalışıyor?
umarım bızımde dworda çalışır duruma gelirde bizde 5 gün acısını cıkarırız inşalllahYukarıda bahsi geçen hile sorunsuz çalışıyor. Kasmaya denk gelmedim. Ne yalan söyleyeyim. Özlemişim hile kullanmayı![]()
yok kardeşim guncellemede bızde haber beklıyoruzhile calısıyor mu bilgisi olan varmı ?
ne güncellemeymiş ya dünden beri hayla olmadı başka hileler kullanamıyoruz alıstıgımız icin memoryden başkası sarmıyoryok kardeşim guncellemede bızde haber beklıyoruz
Google de Dego Pubg Mobile diye arama yapın. Araştırın. Kullanın.
Hilesiz nefes alamam. Hile olmadan bot gibiyim. İllaha hile diyenler ulaşsın. Yönlendirme yapayım. Bu düzelene kadar işinizi görecektir.
merhaba yardımcı olurmusunuz banaHilesiz nefes alamam. Hile olmadan bot gibiyim. İllaha hile diyenler ulaşsın. Yönlendirme yapayım. Bu düzelene kadar işinizi görecektir.