Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
konuya yabancıyım ama mobile oynuyorum PC den yorumlardan anlayamadım çok karışık bana direk hile indirmek için link verir misiniz buradan ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin düzgün çalışması için bir şey yüklememiz gerekklimi ?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz
Post automatically merged:

mremrah1 inde dedıgı gıbı karsımıza full hileler cıkıyor hilenın bı anlamı kalmıyor !

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz

bu hayale nereden kapıldın heppsi var sayım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Emulatörden girdiginiz sürece. hile olmasa bile hileli adamların karşınıza denk gelmesi gayet normal . hile ile bir ilgisi yok.

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaş bu hile oyunu kastırıyor fare sag sola dönüyo donma oluyo banda yedim şimdi ban riki varmı yokmu bana onu söyleyin veriyonuz ama ban yedim hile hilede ban yiyıyo

ŞİMDİYE KADAR BAN YİYEN OLDUMU
ben

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dean Winchester
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaş bu hile oyunu kastırıyor fare sag sola dönüyo donma oluyo banda yedim şimdi ban riki varmı yokmu bana onu söyleyin veriyonuz ama ban yedim hile hilede ban yiyıyo

arkadaş ben nasıl ban yyiyiyom sen yimiyon donma fln fare sag sola dönüyo nası iş bu acıklarımısın

ben
ne zaman yedin banı SbyTe Vip Kullanarak mı Ban yedin ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeşiim eline sağlık güzel hile ama bence 3d bonex gelmedi cin ali gibi olan şey :D
Hileyi yapanlar Sizin aklınıza bile gelmeyecek özellikler ekleyebilir aslında ama Eklenen her yeni özellik oyunu kasmasına ve hilenin daha çok tespit edilebilir olmasına neden olabilir bu hali iyi bence.

Üye
7 HİZMET YILI
Enjekte Ettikten sonra "NIX Çalışmayı Durdurdu" Hatasını Alıyorum Yardım Edermisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hileyi açıyorum 1dk fazla sürerse end yapın yeniden başlatın diyor ve ben 12 13. denemede açıyorum hileyi ve sürekli bu böyle birde en altta süre var hilede o ndir

Dean Winchester
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Seri Rank Kasacak Varsa ID ını Bunun aLtına Bıraksın...

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Все время написано что Закргузка… Если вы ждете более 2х минут нажмите END чтобы выключить чит и перезагрузить игру. Почему он не включается ?

Üye
7 HİZMET YILI
Why when I Copy all the code and paste it into the box below , nothing happen?

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim bence 3d box getir buna efsane olur bunu hemen yapmalısın

orası öyle tabi ama adamları ne yaptıgını gorsek daha ıyı olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...