Üye
konuya yabancıyım ama mobile oynuyorum PC den yorumlardan anlayamadım çok karışık bana direk hile indirmek için link verir misiniz buradan ?
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz
kardeşim yüksek liglerde oldugumdanmıdır bilmiyorum ama nedense her maçta herkes hileli denk geliyor kullandıgımız programdan dolayımıdır böyle çünkü cafede hilesiz girenler var mesela onlara denk gelmiyor eğer böyleyse bu hileyi kullanmamızın bi anlamı kalmıyor hatta aksine zarar bile ediyoz millet sekmeme ucma parasutle hızlı atlama gibi hileleride kullanıyor sorunsuz sekılde paralı oldugundan her turlu ezılıyor oluyoruz
benŞİMDİYE KADAR BAN YİYEN OLDUMU
ne zaman yedin banı SbyTe Vip Kullanarak mı Ban yedin ?arkadaş bu hile oyunu kastırıyor fare sag sola dönüyo donma oluyo banda yedim şimdi ban riki varmı yokmu bana onu söyleyin veriyonuz ama ban yedim hile hilede ban yiyıyo
Post automatically merged:
arkadaş ben nasıl ban yyiyiyom sen yimiyon donma fln fare sag sola dönüyo nası iş bu acıklarımısın
ben
ne zaman yedin banı SbyTe Vip Kullanarak mı Ban yedin ?
evtne zaman yedin banı SbyTe Vip Kullanarak mı Ban yedin ?
Ne zaman yedin öyle Hileyi Kullanmıyalım mı diyorsun _??
valaha ben 20 tane hesap açtım denedim hepsi ban yedi bide hile açıken fare saga sola dönüyo donarakNe zaman yedin öyle Hileyi Kullanmıyalım mı diyorsun _??
Hileyi yapanlar Sizin aklınıza bile gelmeyecek özellikler ekleyebilir aslında ama Eklenen her yeni özellik oyunu kasmasına ve hilenin daha çok tespit edilebilir olmasına neden olabilir bu hali iyi bence.kardeşiim eline sağlık güzel hile ama bence 3d bonex gelmedi cin ali gibi olan şey![]()