daha önce bende de olmuştu sildim oyun ve hileyi tekrar yükledim düzeltti kendini sanırım dll dosyaları yüklenirken eksik yüklenebiliyo yada bozulabiliyo
Pencere modunda oyna tam ekran yapma oyunu sonra hile acikken f6 ya bas dostum fazla elleme ayarlarini bende de ayni sey oluyor nerdeyse bir oyunda bes defa falan basiyorum f6 ya
Silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin basit çözümlerle kendiniz deneyip sonra burda konu açsanız zaten bu sorunları daha önceden yaşayanlar var girip bakın
PC üzerinden oynadığını varsayarak defenderden gerçek zamanlı korumayı kapat sonrasında komple kaldırıp hileyi tekrardan indir ve rardan çıkar farklı bir dizin yolunda elbette yüksek ihtimal dosyalarını silip programı kapanmaya zorlayan birşeyler var PC'nde
Silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin basit çözümlerle kendiniz deneyip sonra burda konu açsanız zaten bu sorunları daha önceden yaşayanlar var girip bakın
Pencere modunda oyna tam ekran yapma oyunu sonra hile acikken f6 ya bas dostum fazla elleme ayarlarini bende de ayni sey oluyor nerdeyse bir oyunda bes defa falan basiyorum f6 ya