- adminler de okursa seviniriz 
- Yeni format attım belki sistemimde sıkıntı vardır diye düşünerekten...
- Hilenin durumu ile ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum
- skeleton bende çalışmıyor bende 2d box kullanıyorum.
- rakibin silahı gözükmüyor hep "fist" yazıyor
- grenade esp hep açık oyunuma etkisi olmadı hiç. rakibin attığı bombayı göstermesi lazım sanırım ama çalışmıyor.
- car label ı açıkken bazen olan arabayı göstermiyor. bazen araba olmayan yeri gösteriyor sizde de böyle mi ?
- eğer dynamic color açıksa modern hud bazen çalışmıyor. gameloop Grafik modunu opengl ye alınca çözülüyor. nadiren opengl de çalışmadığı oldu.
- çok nadiren (2 oyunda başıma geldi şu ana kadar) bazı oyuncuları göstermiyor. adam karşımda hilesiz şekilde durunca korktum resmen
) aimbot kullanamadım
- misafir hesaplar üzerinden oynuyorum. hileyi öldürücü kullanınca ilk maçta bile ban yiyorum
şu ana kadar 20 kez ban yedim sanırım 
- genel olarak severek kullanıyoruz.
- geçen bi hile gördüm adamlar arabayı zıplatıyordu bina boyunda :
)) bende dedim "arabaya bunu yapan bana naaapmaz" kaçtım... military den pochinki ye kadar kovaladılar. öldürdüler. sonra onları başka bi hile takım öldürdü. o takımı da yine başka bi hile takım öldürdü
) video kayıt aldım
modern hud u kapatmak için name diye bir label daha olsa diye ricada bulunabilir miyim ? modern hud çok yer kaplıyor. oyuncu mu bot mu onu anlasam yeter bana
edit:
arkadaşar cevaplarınız için çok teşekkürler nasıl ban yemem onu biliyorum sıkıntı yok
konuyu asıl açmaktaki amacım hilenin durumu ile ilgili adminlere bilgi vermek gerçi onlar biliyorlardır da
bir de bazı iyileştirmeler istedim yaparlarsa güzel olur
videolar için yorumlarınız da güzel fakat asıl amacın dışına çıkmasın.
mesela siz de durum nasıl iskelet sizde çalışıyor mu ?
bu arada hile video derlemerimi forumda çoğu kişi biliyo ama madem bu konu altına da paylaşalım
- Yeni format attım belki sistemimde sıkıntı vardır diye düşünerekten...
- Hilenin durumu ile ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum
- skeleton bende çalışmıyor bende 2d box kullanıyorum.
- rakibin silahı gözükmüyor hep "fist" yazıyor
- grenade esp hep açık oyunuma etkisi olmadı hiç. rakibin attığı bombayı göstermesi lazım sanırım ama çalışmıyor.
- car label ı açıkken bazen olan arabayı göstermiyor. bazen araba olmayan yeri gösteriyor sizde de böyle mi ?
- eğer dynamic color açıksa modern hud bazen çalışmıyor. gameloop Grafik modunu opengl ye alınca çözülüyor. nadiren opengl de çalışmadığı oldu.
- çok nadiren (2 oyunda başıma geldi şu ana kadar) bazı oyuncuları göstermiyor. adam karşımda hilesiz şekilde durunca korktum resmen
- misafir hesaplar üzerinden oynuyorum. hileyi öldürücü kullanınca ilk maçta bile ban yiyorum
- genel olarak severek kullanıyoruz.
- geçen bi hile gördüm adamlar arabayı zıplatıyordu bina boyunda :
modern hud u kapatmak için name diye bir label daha olsa diye ricada bulunabilir miyim ? modern hud çok yer kaplıyor. oyuncu mu bot mu onu anlasam yeter bana
edit:
arkadaşar cevaplarınız için çok teşekkürler nasıl ban yemem onu biliyorum sıkıntı yok
konuyu asıl açmaktaki amacım hilenin durumu ile ilgili adminlere bilgi vermek gerçi onlar biliyorlardır da
bir de bazı iyileştirmeler istedim yaparlarsa güzel olur
videolar için yorumlarınız da güzel fakat asıl amacın dışına çıkmasın.
mesela siz de durum nasıl iskelet sizde çalışıyor mu ?
bu arada hile video derlemerimi forumda çoğu kişi biliyo ama madem bu konu altına da paylaşalım
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Son düzenleme: