Pubg mobile hilesi yayınlandıgından beri bir sorun çıkardı ve şunları sormadan edemeyeceğim hile crackmi? yoksa kendi yapım mı? eger kendi yapımsa sorun neden hemen belirlenemiyor? c++ hile yazma hakkında bilgim var eger bir problem var ise bende yardım edebilirim. @LeftSpace
bir diğer sorum ise hile 2 3 gündür testte ve test kullanıcıları ban yemedi ise hile çalışıyor demektir bu süreçte şuan ne durumdasınız? @ByYasin@L4G@Dragon Hack@xShankS
eskiden kendi yazmış olduğum projem vardı şuanda geliştirmiyorum eğer bir yerde problem sıkıntı varsa kaynak/kod/bilgi paylaşabilirim.
Öncelikle hile cr4ck değil, bu işler sabır işi ilk testte ban çıkmadı, 2. testte ban çıktı o yüzden onu araştırıyolar, ayrıca emrivaki yapıcaksan zaten kodlamada biliyormuşsun kendi hileni kendin yap
Kardeşim hile bedava olduğu için illaki başka hilelerin üzerinde yazılım oynamaları yapılarak sunulduğunu düşünüyorum. Beklemede kalacağız zaten adamlar beleşe sunuyorlar yani ban atarsa da yapacak bir şey yok. Ban atmazsa da illaki bir süre sonra ban atar.
Öncelikle hile cr4ck değil, bu işler sabır işi ilk testte ban çıkmadı, 2. testte ban çıktı o yüzden onu araştırıyolar, ayrıca emrivaki yapıcaksan zaten kodlamada biliyormuşsun kendi hileni kendin yap
Kardeşim hile bedava olduğu için illaki başka hilelerin üzerinde yazılım oynamaları yapılarak sunulduğunu düşünüyorum. Beklemede kalacağız zaten adamlar beleşe sunuyorlar yani ban atarsa da yapacak bir şey yok. Ban atmazsa da illaki bir süre sonra ban atar.