aim de legit kullanılmalı dediğim gibi kurmalı keskin nişancı ile legit oynanırVerdigin bilgiler için teşşekür ederim hocam sadece görüşü açmak dediginiz gibi safe aimbot tarzi şeyler çok belli ediyor aimbotu sniper dada kulllanmıyorum
bence gerek yok illaki belli olucaktir aimbot izlemede felan kendini belli ediyor yani o yüzden kullanmıyorum ben tavsiyede etmiyorum açıkcasiaim de legit kullanılmalı dediğim gibi kurmalı keskin nişancı ile legit oynanır
smoothu arttırınca normal mouse hareketi gibi oluyor aimbot bence yedek bir hesapta dediğmi yap bağımlısı olursunbence gerek yok illaki belli olucaktir aimbot izlemede felan kendini belli ediyor yani o yüzden kullanmıyorum ben tavsiyede etmiyorum açıkcasi
deniyecegim sizin içinsmoothu arttırınca normal mouse hareketi gibi oluyor aimbot bence yedek bir hesapta dediğmi yap bağımlısı olursun
deniyecegim sizin için
Aim açabilirsin zaten ama dediğim gibi sadece keskin nisancı için kullan. Aimbot tusuna tek seferde 4 5 saniye tek basılı tut her mermi içinTeşekkürler hocam ama insan dayanamıyor aim açmaya
dediğim gibi kullan. Smoothu 7 -10 arası seç örneğin aim tuşu v ye atadın elinde kar98 var adamla aranda 200m var diyelim kaya arkası adam. ince peek atıyor sana sen zaten ESP açık olduğu için yerini de biliyorsun adama scope açıp sana peek attığı anda v tuşuna basıp ateş et tekle bu şekil.Aimbot stok kullanıcan aga bi ayar yapınca ban yiyom ben ellemiyprum artık
aimbotu smooth 1 + otomatik silah spray atarsan tabiki yersin banı...bende uzun zamandır kullanan birisi olarak söyleyim asla aimbot aramayın makro aramayın asıl banı onlar yedirtiyor wallhack kafi kendi aiminizi geliştirin zaten pubg mobile diğer fps oyunları gibi değil aim için fazla çalışmanıza gerek yok kolay sekmiyor kolay kolay wallhack açtığınızda ise çoğu zaman adam açıkta değilse atışı karşıdan bekleyin emin olun ban yemezsiniz
I'm talking about the last 3 seasons. come back anyway and enjoy the trickYeah you are right. I stopped playing PUBG Mobile after Season 3 but I'm gonna install it again
Yeah but I played PUBG for 2 years after it released, and I uninstalled later on because there was too many cheaters. I'm thinking of installing PUBG again, what do you think I should use?I'm talking about the last 3 seasons. come back anyway and enjoy the trick
If you are complaining about cheaters, use cheats and equalize terms.Yeah but I played PUBG for 2 years after it released, and I uninstalled later on because there was too many cheaters. I'm thinking of installing PUBG again, what do you think I should use?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?