Ultra Üye
Ezpubgm bence hocam
Hocam gemaloop emülatör, EzPubgM ise 3.parti bir yazılım.ezpubg nasıl ona göre onu deneyeyim gameloop hoşuma gitmiyor
Gameloop smartgaga hile için de dword pubg hackarkadaşlar emülatorden pubg oynamak istiyorum. gamelop vardı diye hatırlyıorum.
1-) hala en iyi emülator o mu ? daha iyisi var mı ? kasma donma ve tuşlarda sıkıntı yaşamam değil mi ?? Eskiden onu kullanırdım hala iyiyse onu kullanacağım
2-) esp olan en iyi pubg hilesi hangisi ezpubg mi ??? yardımcı olursanız sevinirim pubg ye başlamayı düşünüyorum .
en iyisi gameloop tuş sorunu fazla yaşamazsın hile ise ezpubgm bence veya dwordarkadaşlar emülatorden pubg oynamak istiyorum. gamelop vardı diye hatırlyıorum.
1-) hala en iyi emülator o mu ? daha iyisi var mı ? kasma donma ve tuşlarda sıkıntı yaşamam değil mi ?? Eskiden onu kullanırdım hala iyiyse onu kullanacağım
2-) esp olan en iyi pubg hilesi hangisi ezpubg mi ??? yardımcı olursanız sevinirim pubg ye başlamayı düşünüyorum .
bu web sitesindeki hile idealdirarkadaşlar emülatorden pubg oynamak istiyorum. gamelop vardı diye hatırlyıorum.
wVâng, tốt nhất là gameloop và esp là tốt nhất ngay bây giờ ezpubgm de
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/
Bạn có thể tìm thấy mẹo ở đây
oyun boyle kanka ya bozdular vallahaHocam gameloopta bulur değil mi ? bir şey daha soracağım , oyuna başlamadan önce videolarına bakayım dedim de kanal ismi vermiyim. Abi Örümcek adam gibi bi oraya bi buraya atlıyor. tuhaf şeyler gelmiş . onların olmadığı eski pubg olan şeyler var mı yoksa artık oyun böyle mi ?