pubg mobile inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar gameloop u 3 kere silip yeniden yükledim ancak her pubg mobile indirmeye çalışmamda aşağıdaki gibi %0 da kalıyor birkaç saat geçiyor yine %0 .
Gameloop u önceki indirmelerimde turbo aow hatası veriyordu şimdi onu da vermiyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Ekran Alıntısı.PNG

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
browser önbelleğini temizle tekrar dene olmazsa game loop'u silip tekrar yükle. iyi forumlar

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
farklı bi tarayıcıdan denermisin sorun çözülecektir
Yani normalde google chrome dan indiriyorsam başkasından mı yükleyin diyorsunuz
Post automatically merged:

browser önbelleğini temizle tekrar dene olmazsa game loop'u silip tekrar yükle. iyi forumlar
Nasıl yaparım detaylandırır mısın .hepinizin dediklerini yapıp sonucu söyleyeceğim

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Araçlar menüsüne gel orada tarayıcı geçmişini sil seçeneğini belirt, dosyaları sil'e tıkla, onay penceresinde evet e bas ve kapat

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bro go to the emulator then go to the browser and then download the es file explorer and then down pubg mobo from google then copy it and go to C: \ Temp \ TxGameDownload \ MobileGamePCShared and pest it then u can install the game manually from es file explorer

watch that video

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kullandığım virüs programıyla alakalıymış.esed antivirüs... sildim düzeldi

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "heso6363, post: 1741500, member: 1606947"]
You may have left the old files, you have to delete them completely
[/ QUOTE]
yes u can use geek uninstaller app for complete delate gamelop files

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar gameloop u 3 kere silip yeniden yükledim ancak her pubg mobile indirmeye çalışmamda aşağıdaki gibi %0 da kalıyor birkaç saat geçiyor yine %0 .
Gameloop u önceki indirmelerimde turbo aow hatası veriyordu şimdi onu da vermiyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 36579
Sol üstte diğer diyor. Şu an onlar iniyor. İlk indir seçeneğine tıklamayı denedin mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 36579
kardeş yükle sil yapma orada tamir yada onarım olacak benim de başıma gelmişti onu yap yada güncelleme olabilir o zaman düzeliyo sanırım bi dene derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...