- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Kardeşim sadece seni karşı rakip Dc'ye atarsa ban riski var ki buda nerdeyse imkansız ancak diğelimki oldu sadece 120 dakika ban yiyorsun. (37LVL Kendi hesabımda kullanıyorum.)Ban riski var mı?
Hayır kardeşim böyle bir seçenek mevcut değilipad görünümü kontroller tuşundan yapabilirsin
Kardeşim dediğim gibi ban riski olması imkansız gibi birşey ki ban atsa bile sadece 120 dakika, ben kullanıyorum 37 level oldum hiçbir sorun çıkmadı.ban riski yoktur umarm denesemmi kararsız kaldım
Kardeşim telefonun varsa karakterin belden ihtibaren gözükür ancak bu kodu uyguarsan karakterin ayaktan ihtibaren gözükür ayrıca diğer kodu da yaparsan bütün karaterler bembeyaz oluyor ve rahatlıkla görebiliyorsun.bana açıklar mısınız ne işe yarıyor bu?
çok teşekkür ederim iphone 8 var bende işe yarar değil mi?Kardeşim telefonun varsa karakterin belden ihtibaren gözükür ancak bu kodu uyguarsan karakterin ayaktan ihtibaren gözükür ayrıca diğer kodu da yaparsan bütün karaterler bembeyaz oluyor ve rahatlıkla görebiliyorsun.
tabii ki de yararçok teşekkür ederim iphone 8 var bende işe yarar değil mi?
peki iphone için hangi dosya açma programını kullanabiliriz acaba? kusura bakmayın sizi de uğraştırdıysam eğertabii ki de yarar
Bu siteden bakabilirisn Official sitedir ;peki iphone için hangi dosya açma programını kullanabiliriz acaba? kusura bakmayın sizi de uğraştırdıysam eğer
teşekkür ederim alakanız için, iyi akşamlarBu siteden bakabilirisn Official sitedir ;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Konuyu açtıysam uğraşmak benim sorumluluğumdur ben teşekkür ederim.teşekkür ederim alakanız için, iyi akşamlar
Kardeşim telefonun varsa karakterin belden ihtibaren gözükür ancak bu kodu uyguarsan karakterin ayaktan ihtibaren gözükür ayrıca diğer kodu da yaparsan bütün karaterler bembeyaz oluyor ve rahatlıkla görebiliyorsun.ne işe yarıyor ben de anlamadım açıklar mısınız?
no no no, I play from the computer, it works very well.My Ipad doesnt work so well, i still use the pc version
Thank you. <3ipad is better
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?