- Konuyu başlatan
Pubg : KAOSツBurak33
Uzman Üye
paralı hile kullananlarda varburdada haklısın işte
paralı hile kullananlarda varburdada haklısın işte
link versene kardeşim bizlerede burdakı güncellene kadarValla ben baska yerden buldum süper oynuyorum bende zombileri bile gösteriyor aim klitleniyor
ne iş yapıyorsun ?mezitliama iş yerleri hastane caddesi ve yeni pazarda.
Ümit Giyim.ne iş yapıyorsun ?
kardeşi oyunu temizle yani önbellelği temizle bug ta kalmış sanırsam facenArkadaşlar bi Konuda yardıma ihtiyacım var pubg giriyorum facebook butonuna bastığımda ''failed to log in '' die bi hata veriyo ve ne yaptıysam olmuyor çözümünü bilen bi arkadaş var mı ?
buyur burdan yak kardeşim güncellemeden sonra hile fix yedi dünden belli bu konuşuluyor forumda takip etmemişsin sanırsamarkadaşlar yeni güncelleme gelince hile çalışmıyor ne olduğunu bilen var mı ? Veya hileyede güncelleme gelicek mi ?
Lafın kimeydi ?sadece bu oyun ıcın konusmuyorum ha konuscak olursamda bu oyunda da kullananlar yokmu sanıyorsun. tabıkı kullanıyor yabancılar. Ne demısler ETME DONKEYLE MUHABBET KUSTURURSUN SILME CAM KIRIGIYLA KESTIRIRSIN ...![]()
Lafım yerıne ulasmıstır kardesımLafın kimeydi ?
hile çalışmıyor yani yeni güncellemeyle birliktetamam arkadaşım takip etmiyorum daha yeni girdim de fix ne demek bilmiyorum işte ne olucak yani şimdi onu söylesen![]()
belli değil şuanlık yokbundan sonra çalışmıcak mı yani ona güncelleme gelmicekmi
haklısın dayıLafım yerıne ulasmıstır kardesım![]()
bende davultepedeyim.Ümit Giyim.
yaniolabilirde olmaya bilirde yani o zaman