PUBG Mobile oynamayı bıraktıktan sonra dış dünyaya açılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler bu arada Bi ekip kurucam burdan Taç 1'im eğer katılmak isteyen varsa özeldeen yazsın ekip kuralım

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi Konuda yardıma ihtiyacım var pubg giriyorum facebook butonuna bastığımda ''failed to log in '' die bi hata veriyo ve ne yaptıysam olmuyor çözümünü bilen bi arkadaş var mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni güncelleme gelince hile çalışmıyor ne olduğunu bilen var mı ? Veya hileyede güncelleme gelicek mi ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi Konuda yardıma ihtiyacım var pubg giriyorum facebook butonuna bastığımda ''failed to log in '' die bi hata veriyo ve ne yaptıysam olmuyor çözümünü bilen bi arkadaş var mı ?
kardeşi oyunu temizle yani önbellelği temizle bug ta kalmış sanırsam facen

Pubg : KAOSツBurak33
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni güncelleme gelince hile çalışmıyor ne olduğunu bilen var mı ? Veya hileyede güncelleme gelicek mi ?
buyur burdan yak kardeşim güncellemeden sonra hile fix yedi dünden belli bu konuşuluyor forumda takip etmemişsin sanırsam

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sadece bu oyun ıcın konusmuyorum ha konuscak olursamda bu oyunda da kullananlar yokmu sanıyorsun. tabıkı kullanıyor yabancılar. Ne demısler ETME DONKEYLE MUHABBET KUSTURURSUN SILME CAM KIRIGIYLA KESTIRIRSIN ... :D
Lafın kimeydi ?

Üye
7 HİZMET YILI
tamam arkadaşım takip etmiyorum daha yeni girdim de fix ne demek bilmiyorum işte ne olucak yani şimdi onu söylesen :):):)

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kerem kardeş senın dediğin öle diyilde neyse ben sana şöyle diyim neden biz ileri teknoloji olarak bi adım ileri gidemiyoruz cünkü hep hak yemek istiyoruz neden bir bilimkurgu yapamıyoruz dicem türkiye tarihinde ilk defa hakan muhaffız dizisi yaptı ve başarı ufak ufa şimdi sana sorucam kerem kardeşim benim senın elinde bi meslek varmı ülkene yani teknolojiyle bizlere yeni şeyler kazandırabiliceğin şeyler var mı ?? benim yok acık olayım yazılımdan anlamam ama getir götür işi yaparım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...