im waiting toowhen is the hack coming?
im waiting toowhen is the hack coming?
memnun oldumbende davultepedeyim.
link varsa makbule geçer kardeşim.Link yazdım kaldırıldı
Sonunda gülücük koydum espri olduğunu anlasın dıye de, burası çok ciddi bi kurum mu reis samimi göremiycwkmiyiz insanları ben anlamadımkardeşim kullandıgımız kelimelere dikkat edelim uyarı alabilirsin.
Sonunda gülücük koydum espri olduğunu anlasın dıye de, burası çok ciddi bi kurum mu reis samimi göremiycwkmiyiz insanları ben anlamadım
Bıdaha atarmısın hemen at sil brolink varsa makbule geçer kardeşim.
Eyvallah reis uyardığın için tamamdır.kardeşim samimi olabiliriz ama burada argo kelimeler yasak ben senin için söyledim
özelden mesaj atabilir misin linkiLink yazdım kaldırıldı
Özelden banada atarmısınlink varsa makbule geçer kardeşim.
Özelden atarmsn kardeşLink yazdım kaldırıldı
Ya o hileyle oynuyorum diyen yalan sölüyor beyler yabancı hileler var evet ama bozuk hileler adamları göstermiyor aim kitlemiyor bu adam sizi baitliyor hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek az sabredin ya
3-4 gun sonra güncelleneceğini kim söyledi kardeşim kesin bir bilgimi yaniYa o hileyle oynuyorum diyen yalan sölüyor beyler yabancı hileler var evet ama bozuk hileler adamları göstermiyor aim kitlemiyor bu adam sizi baitliyor hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek az sabredin ya
Ya o hileyle oynuyorum diyen yalan sölüyor beyler yabancı hileler var evet ama bozuk hileler adamları göstermiyor aim kitlemiyor bu adam sizi baitliyor hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek az sabredin ya
kardes linki atar mısın? Özelden de olabilirAynen öyle, bende de çinlilerin yaptığı hile var. Tamam adamları gösteriyor ama güncellemeden sonra arabaları falanda göstermeye başladı, çok kafa karıştırıyor. Zombiler görünmüyor mesela ama zaten önemli olanda adamların görünmesi. Yok kitleniyormuşta neymiş yalan bence de.
kardesim hilenin yazılımını yapanlardan birisi 3 4 gün güncelleme de kalıcak dedi yeni gelen özellikle zombi modda falan da işe yaracığanı söyledi yani en fazla 1 haftaya elimizde olur hile3-4 gun sonra güncelleneceğini kim söyledi kardeşim kesin bir bilgimi yani
nedir?merhaba arkadaslar tencent hilesinin cozum bende
Akşam özelden atarım sana siteyi de veririm kendin girYok çözümü buldum yok ben de hile var falan diyenenlerin %90ı prim kasıyor beyler inanmayın madem hileniz var bir videosunu falan atın insanları kandırmayın özelden mesaj almak için valla çıldırıyorum ya elinde hiç bir şey yok buraya gelip ben buldum nasıl olduğunu ben de daha iyisi var falan kandırıyorlar milleti
kardeşim mail at linki bize olmazmıı verelim adresiArkadaslat link koydum ama kaldırdılar