PUBG Mobile oynamayı bıraktıktan sonra dış dünyaya açılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ya o hileyle oynuyorum diyen yalan sölüyor beyler yabancı hileler var evet ama bozuk hileler adamları göstermiyor aim kitlemiyor bu adam sizi baitliyor hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek az sabredin ya

Pubg : KAOSツBurak33
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ya o hileyle oynuyorum diyen yalan sölüyor beyler yabancı hileler var evet ama bozuk hileler adamları göstermiyor aim kitlemiyor bu adam sizi baitliyor hile 3 veya 4 gün sonra güncellenecek az sabredin ya

sana katılıyorum kardeşim.

Üye
7 HİZMET YILI
3-4 gun sonra güncelleneceğini kim söyledi kardeşim kesin bir bilgimi yani

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Aynen öyle, bende de çinlilerin yaptığı hile var. Tamam adamları gösteriyor ama güncellemeden sonra arabaları falanda göstermeye başladı, çok kafa karıştırıyor. Zombiler görünmüyor mesela ama zaten önemli olanda adamların görünmesi. Yok kitleniyormuşta neymiş yalan bence de.

Üye
7 HİZMET YILI
Aynen öyle, bende de çinlilerin yaptığı hile var. Tamam adamları gösteriyor ama güncellemeden sonra arabaları falanda göstermeye başladı, çok kafa karıştırıyor. Zombiler görünmüyor mesela ama zaten önemli olanda adamların görünmesi. Yok kitleniyormuşta neymiş yalan bence de.
kardes linki atar mısın? Özelden de olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3-4 gun sonra güncelleneceğini kim söyledi kardeşim kesin bir bilgimi yani
kardesim hilenin yazılımını yapanlardan birisi 3 4 gün güncelleme de kalıcak dedi yeni gelen özellikle zombi modda falan da işe yaracığanı söyledi yani en fazla 1 haftaya elimizde olur hile

Üye
7 HİZMET YILI
Ne Zaman gelıcek bu hıle ya taç 3 e geldım rank kasıyordum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yok çözümü buldum yok ben de hile var falan diyenenlerin %90ı prim kasıyor beyler inanmayın madem hileniz var bir videosunu falan atın insanları kandırmayın özelden mesaj almak için valla çıldırıyorum ya elinde hiç bir şey yok buraya gelip ben buldum nasıl olduğunu ben de daha iyisi var falan kandırıyorlar milleti

Üye
7 HİZMET YILI
Bendede güncel hile var ingilizce ama bir kere rp paramıza ban yedim arkadaşta 30 40 el oynadım hiç birşey olmadı guncellemeden sonrada çalışıyor sıkıntısız ama korkuyorum gine ban yedim diye giremiyorum
Post automatically merged:

Yok çözümü buldum yok ben de hile var falan diyenenlerin %90ı prim kasıyor beyler inanmayın madem hileniz var bir videosunu falan atın insanları kandırmayın özelden mesaj almak için valla çıldırıyorum ya elinde hiç bir şey yok buraya gelip ben buldum nasıl olduğunu ben de daha iyisi var falan kandırıyorlar milleti
Akşam özelden atarım sana siteyi de veririm kendin gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...