Pubg Mobile PC sorunu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar emulatörü silip yükledim emulatör önceden açılmıyordu şimdi açılıyor fakat, %100 de yüklendiği zaman oyun açılmıyor. Anlıyacağınız emulatör bozuk. Yardımcı olur musunuz? ( Resimler aşağıda )
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
11.PNG

Arkadaşlar oyun %100 yükleniyor fakat köşede oyna şeklinde buton çıkmıyor devam'a bastığımda oyun açılıyor fakat oyun hata veriyor
Hata kodu: 1

dsdasd.PNG

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum basıt bır hata aslında ne yapacagını soyleyım sana program data yın ıcınde tencent sıl program ekle kaldırdan tencentı sıl tencent e aıt hıc bır sey kalmıyacak anlıyacagın daha sonra pc resetle yenıden basladıktan sonra tencent kurulumunu yaparken oyunu D yukleyeceksın bu kadar

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum basıt bır hata aslında ne yapacagını soyleyım sana program data yın ıcınde tencent sıl program ekle kaldırdan tencentı sıl tencent e aıt hıc bır sey kalmıyacak anlıyacagın daha sonra pc resetle yenıden basladıktan sonra tencent kurulumunu yaparken oyunu D yukleyeceksın bu kadar

Deniyorum, olursa haberdar ederim.
Post automatically merged:

Sorun çözülmedi maalesef:( Pc'yi sıfırlarsam boşuna sıfırlıcam. Sıfırlamakta istemiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...