Pubg Mobile yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Oyundayken biraz geçtikten sonra atıyor 5 saat ban yiyorum veri degişimi hatası veriyor hiçbir hile kullanmadıgım halde yardım edermisiniz çözümü varmı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
az once bende yedım kardesım emulator saptandı olayını fıxlemısdım 3 hafta once bence ondan saptandıkdan sonra yıyor olablırz . 2 ay yedım bende

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hiçbir program kullanmıyorum ve yeni çar açıp tekrar deniyorum oyunun sonuna dogru oluyor genelde veri degişimi hatası diyip atıyor 5 saat ban yiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
bendede öle oluyodu
Post automatically merged:

çözüm bulan varsa

banada yardım etsin

sil yükle yapcam

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
sanırım buldum rsthots'da bi ayar yapmıştık o ayarı sıfırladım ondan kaynaklanıyor olabilirmi bilmiyorum deneyip görecez

tasciomerfurkan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
programları ve programla ilgili dosyaları tamamen silmen gerek geri dönüş kutusundan da, bilgisayarıma gel c ye gir arama kısmına tencent vs. gibi isimleri arat çıkanları sil ondan sonra aynı şeyi d içinde yap, kayıt defterini aç (windows + r regedit) oradan bilgisayarıma tıkla üstten araya tıkla gene tencent gibi isimleri arat çıkan kayıt defterlerini dikkatli bir şekilde sil, kullanıcılar (tüm kullanıcılar için) bölümünde temp klasörü var onun içindekileri sil, defenderla tam tarama yap çıkan tehditleri sil, cmd ekranına sfc /scannow yaz, gizli dosyaları aç programfiles, program dosyaları x86, programdata, kullanıcılar klasörlerinde ki appdata klasörlerinde ki ilgili yerleri sil, hosts dosyasını default ayarla bitince tekrar başlat birde böyle dene bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...