Evet Ayarlardan Ben Düzelttim Bu Seferde SOL Hareket Tuşuna Basıyorum Sonra SAĞa Gidip Sola Geri Dönüyoraraçtan inilmiyor yeni sürümde bir bende mi hata var
Yalnız Bir Şey Söyleyeceğim Yanlış Anlamayın da Bu Bize Birazda Bizim Faydamıza Oldu Neden Diyecek Olursanız Eğerrahat olun bizim coderler heme el aatar akşama yada en gec yarına![]()
neye göre kime göre dword u geçebilen oyun görülmedi sırf rank kasmak için boş yapma yani sizin gibileri anlamıyorum nasıl ve neye dayanarak genel konuşabiliyorsunuz?Ayrıca tüm pubg mobil hack programları devre dısına cıkartılmıs.![]()
olabilrir her ihtimali degerlendirmek göz önunde bulundurmak gerekiyorYalnız Bir Şey Söyleyeceğim Yanlış Anlamayın da Bu Bize Birazda Bizim Faydamıza Oldu Neden Diyecek Olursanız Eğer
Şu Yüzden :Mesela Arkadaşımızın 1 Report hakkı kaldı Hile Yapmadığı zaman ise Yetkililer Arkadışımızı Kara Listeye Gireceklerden Çıkarmış Olurlar (Belki,Galiba,Sanırsam,Herhalde)Ve Arkadaşımız Ban Yememiş Olur Diye Düşünüyorum Ben.
Şuan Hile Çalışmıyor Zaten
11.5 sürümünü kullandıgın icin çalışıyor hile 12.0 da çalışmıyor.Bende Çalışıyor Güncellemedim Ben
1 Hafta Sürermi En Geç Hile ? Güncellemesi :gelisirabii:11.5 sürümünü kullandıgın icin çalışıyor hile 12.0 da çalışmıyor.
okadar sürmez ama bellide almaz.1 Hafta Sürermi En Geç Hile ? Güncellemesi :gelisirabii:
engellemişhiç bir hile sistemi dword'u engelleyemez![]()