PUBG Mobile Yeni Güncellemeler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Bir kaç gün oyun çok güzel olacak desenize sonra yine hile türemeye başlar gibi duruyor.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rahat olun bizim coderler heme el aatar akşama yada en gec yarına :)

Daha Ne Kadar Yatıp Kalkacağız
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
rahat olun bizim coderler heme el aatar akşama yada en gec yarına :)
Yalnız Bir Şey Söyleyeceğim Yanlış Anlamayın da Bu Bize Birazda Bizim Faydamıza Oldu Neden Diyecek Olursanız Eğer
Şu Yüzden :Mesela Arkadaşımızın 1 Report hakkı kaldı Hile Yapmadığı zaman ise Yetkililer Arkadışımızı Kara Listeye Gireceklerden Çıkarmış Olurlar (Belki,Galiba,Sanırsam,Herhalde)Ve Arkadaşımız Ban Yememiş Olur Diye Düşünüyorum Ben.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayrıca tüm pubg mobil hack programları devre dısına cıkartılmıs. :)
neye göre kime göre dword u geçebilen oyun görülmedi sırf rank kasmak için boş yapma yani sizin gibileri anlamıyorum nasıl ve neye dayanarak genel konuşabiliyorsunuz?

Üye
7 HİZMET YILI
hile çalışmıyor sebebi ve ne zaman güncellenecek bilgisi olan varmı acaba beyler

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yalnız Bir Şey Söyleyeceğim Yanlış Anlamayın da Bu Bize Birazda Bizim Faydamıza Oldu Neden Diyecek Olursanız Eğer
Şu Yüzden :Mesela Arkadaşımızın 1 Report hakkı kaldı Hile Yapmadığı zaman ise Yetkililer Arkadışımızı Kara Listeye Gireceklerden Çıkarmış Olurlar (Belki,Galiba,Sanırsam,Herhalde)Ve Arkadaşımız Ban Yememiş Olur Diye Düşünüyorum Ben.
olabilrir her ihtimali degerlendirmek göz önunde bulundurmak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...