Üye
Merhaba Pubg Mobile yi emulator den oynuyorum fakat karşıma adam gelince ufak kasmalar ortaya çıkıyor sizce Pubg Mobile için en idal sistem nedir ?
Dostum Pubg Mobile oynamak için kastırmicak bir bilgisayar sistemi soruyorum. Ben bu oyunda kastırmadan oynatıcak bir sistem ?Hangi sistem idealdir mi derken biraz daha açar mısın tam anlaşılmıyor söylemek istediğin
Yok ya yayıncılara fala nbakıyorum adamlar 10 kişinin arasına giri fps remsen 200 gibi emulator bideistemin ne olursa olsun takımalar oluyor imkan varsa mobilden oyna
o ne oluyor acaba dx9 ?dx9 modunda oynamayı denedin mi? ayrıca bütçen ne?
millete bakıyorum 10 kişiye kafa atıyor gram kasma olmuyorher türlü kasar gameloop tan
Gameloop artık kötüleşmeye başladı sistemimin yeni oyunları kaldırmasına rağmen fps drop yiyorum ve arada sırada mavi ekran veriyorDostum Pubg Mobile oynamak için kastırmicak bir bilgisayar sistemi soruyorum. Ben bu oyunda kastırmadan oynatıcak bir sistem ?
Post automatically merged:
Yok ya yayıncılara fala nbakıyorum adamlar 10 kişinin arasına giri fps remsen 200 gibi emulator bide
Rx 6600 xt amd ryzen 5600 x 7000 okuma / 6900 mb yazma ssd ve 32 gb ramim var sence yükseltmem gerekiyormu? gameloop iyice çöpleştiCihazınızı yükseltmeniz gerekiyor