Pubg - Pubg Lite Recoil Helper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

2. hesabım arkadaşların dediği gibi ban yedi ama o hesapta hile kullanmıştım belkide o yüzden banlanmıştır bir şey diyemiyorum. Asıl hesabımda kullanmaya devam ediyorum bir problem yaşamadım, ama arkadaşlar ban yiyorsunuz dediğinden beri başka bir yöntemle programı kullanıyorum. Yöntemi malesef söyleyemem üzgünüm. Yinede kullanacaksanız asıl hesabınızla kullanmadan önce en azından 1 hafta 2. bir hesapla denemenizi tavsiye ediyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ban yemeyiz İNŞALLAH

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg Lite güncel durumu nasıldır acaba? Geçenlerde hiçbir şekilde hile hack kullanmama rağmen beni banladılar. Bu yöntem çalışıyorsa intikam almak istiyorum. :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yıl 2019 ve hiç hile yok
Post automatically merged:

Hala çalışıyor mu ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sense ayarını bi adam akıllı anlatamadın be kardeşim 0.7 genel hassasiyetmi olur 47de kullanıyorum 1600 dpi senin dediğin ile uyumsuz

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sensiyi tüm değerlerde kullandım fakat çalıştıramadım yardım edecek biri var mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sense ayarını bi adam akıllı anlatamadın be kardeşim 0.7 genel hassasiyetmi olur 47de kullanıyorum 1600 dpi senin dediğin ile uyumsuz

genel hassasiyeti 100ü 1 olacak şekilde alabilirsiniz :) 47 için 0.5 alın kısacası

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar mesela ben 0 yada 9 bastıgımda alt taba alıyor bunu nasıl kapatırım yani alt tab atmasın yön falan değiştirirken

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar mesela ben 0 yada 9 bastıgımda alt taba alıyor bunu nasıl kapatırım yani alt tab atmasın yön falan değiştirirken

Dediğini anlamadım ve ilk defa böyle bir hatayla karşılaşan oldu sanırım. Çözümünü bilmiyorum ama oyununu "Pencereli Tam Ekran" modu yapıp tekrar dener misin?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dediğini anlamadım ve ilk defa böyle bir hatayla karşılaşan oldu sanırım. Çözümünü bilmiyorum ama oyununu "Pencereli Tam Ekran" modu yapıp tekrar dener misin?

Kanka sorunsuz çalısıyor ve beğeniyorum aylardır oynuyorum bununla sorun yok fakat şöyle birşey var bazen 0 a basıp aktif ettiğimde alt tab attırmıyor ama genellikle 0 a basınca o ekran ortasında RCS 10 yazısı cıkınca alt taba atıyor bunu nasıl ayarlarım masaüstüne atıyor yani aktif ettiğimde yada yön tuşlarını kullandıgımda. pencereli tam ekranda fps düşüyor

Üye
7 HİZMET YILI
knk 2 sını acınca cok asagıya cekıyoır bırını acıncada hıc olmuyor cozum varmı acaba

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka sorunsuz çalısıyor ve beğeniyorum aylardır oynuyorum bununla sorun yok fakat şöyle birşey var bazen 0 a basıp aktif ettiğimde alt tab attırmıyor ama genellikle 0 a basınca o ekran ortasında RCS 10 yazısı cıkınca alt taba atıyor bunu nasıl ayarlarım masaüstüne atıyor yani aktif ettiğimde yada yön tuşlarını kullandıgımda. pencereli tam ekranda fps düşüyor

Çok tuhafıma gitti, böyle bir hatayla daha önce hiç karşılaşmadım. Çözümü nedir bilmiyorum ama bir şeyler düşüneceğim. En kısa sürede cevap vermeye çalışırım.

knk 2 sını acınca cok asagıya cekıyoır bırını acıncada hıc olmuyor cozum varmı acaba

Tab Fire özelliğinin Recoil Helper ile ilgili bir alakası yok. Zaten Tabi Fire özelliği Farenin tekerleğine tıklayınca çalışan bir özellik. Sadece 0 a basarak Recoil Helperi kullanabiliyor olman gerek. Çok fazla aşağıya çekmemesi için yukarı ve aşağı yön tuşlarıyla kendine göre ayarlamalısın.
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Mesela sende aktif edince oyundan aşağı atmıyor mu ?

Her hangi bir problem olmuyor bende
Oyunun exesine sağ tıklayıp özellikler, uyumluluk kısmından "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini seçip deneyebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...