Onaylı Üye
Thank You for your guidanceits nothing ..it just for shooting continuously when u r using a single fire mode weapon... u just have to press and hold scroll button...and it will keep on firing the gun..
Thank You for your guidanceits nothing ..it just for shooting continuously when u r using a single fire mode weapon... u just have to press and hold scroll button...and it will keep on firing the gun..
ban durumu nasıl
Ban yemeyiz İNŞALLAH
Üslubuna dikkat et beyfendi sana insanca bir şey soruyoruzBoştan yorumlarınızla insanları rahatsız etmeyin lütfen. Mesajınızın bir üzerinde gayet açık bir şekilde neler olduğunu anlattım.
sense ayarını bi adam akıllı anlatamadın be kardeşim 0.7 genel hassasiyetmi olur 47de kullanıyorum 1600 dpi senin dediğin ile uyumsuz
Arkadaşlar mesela ben 0 yada 9 bastıgımda alt taba alıyor bunu nasıl kapatırım yani alt tab atmasın yön falan değiştirirken
Dediğini anlamadım ve ilk defa böyle bir hatayla karşılaşan oldu sanırım. Çözümünü bilmiyorum ama oyununu "Pencereli Tam Ekran" modu yapıp tekrar dener misin?
Kanka sorunsuz çalısıyor ve beğeniyorum aylardır oynuyorum bununla sorun yok fakat şöyle birşey var bazen 0 a basıp aktif ettiğimde alt tab attırmıyor ama genellikle 0 a basınca o ekran ortasında RCS 10 yazısı cıkınca alt taba atıyor bunu nasıl ayarlarım masaüstüne atıyor yani aktif ettiğimde yada yön tuşlarını kullandıgımda. pencereli tam ekranda fps düşüyor
knk 2 sını acınca cok asagıya cekıyoır bırını acıncada hıc olmuyor cozum varmı acaba
Çok tuhafıma gitti, böyle bir hatayla daha önce hiç karşılaşmadım. Çözümü nedir bilmiyorum ama bir şeyler düşüneceğim. En kısa sürede cevap vermeye çalışırım.
Mesela sende aktif edince oyundan aşağı atmıyor mu ?
Mesela sende aktif edince oyundan aşağı atmıyor mu ?