- Konuyu başlatan
ilk defa bir foruma üye oldum o yüzdne nasıl davranılır bilmiyorum sabah çalışıyordu şimdi hile tekrardan açılıyor ama kutular felan gelmiyor sorunum bu kadar yaniHileniz neden çalışmıyor bilmiyorum forumda araştırıp öğrenebilirsiniz ya da yeni konu açın sorun buraya yükleneceğinize![]()
kardeşim hile aktif durumda fixlenicek olsa hemen bildirirlerdi zaten şu anda oyundayım diyorum sorun kimde diye soruyorsun çok açık değil mi ?sayın yöneticiler konu ile ilgili bir açıklama yapsada bizde öğrenmiş olsak sorun kimde diye
Mantıklı ama büyük ihtimal sorun sizdesayın yöneticiler konu ile ilgili bir açıklama yapsada bizde öğrenmiş olsak sorun kimde diye
iyide sistem üzerine herhangi birşey ekleyip veya çıkartmadım durumu olumsuz etkileyebilecek peki sen 1. sıradakinimi kullanıyorsun 2. sıradakinimikardeşim hile aktif durumda fixlenicek olsa hemen bildirirlerdi zaten şu anda oyundayım diyorum sorun kimde diye soruyorsun çok açık değil mi ?
bende güncelledim eğere 0.11 i kullanırsan hile açılacaktır0.12 yi kullanyıorum oyuna güncel attığım için.0.11 oyunu güncelleyemeyenler için diye duymuştum.
Helal sana şu sağanak yağmuru durdurduğun için helalllllllllllsorunu çözdüm arkadaşlar yeni sürüm için konuşuyorum ve bendeki sorunu anlatıp ardından çözümü söyleyeceğim öncelikle bendeki sorun hile açılıyordu fakat kutular felan gelmiyordu radar çalışıyordu fakat göstermiyordu buna benzer bir kaç arkadaş felan yazmıştı foruma hile de 0.11 olanı eğer çalıştırırsanız sorununuz düzelecektir teşekkür ederim okuduğunuz için
Aramıza h.g. o gelirmi bilemiyorumselamlar arkadaşlar...bir önceki sürümde basit arayüzlü bir hile vardı...sadece adamların yerini falan gören...onu yükleyebilir misiniz...malum artık bir çok kişi hile açıyor...en zaından oyun başlarında kaçmak istiyorum...aimbota falan gerek yok...oyun zevkimi baltalamak istemiyorum...ama en azından adaletin yerini bulması adına nerede olduklarını bilmek işime yarıyor...adamlar bir anda piyasaya ışınlanıyor ve direkt alıyorlar bizi...normalde hile açan biri değilim ama artık gerekli görüyorum...saygılar