Pubg R3 Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile düzgün çalışıyor beyler o sizin sorununuz çözüm araştırın

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Hileniz neden çalışmıyor bilmiyorum forumda araştırıp öğrenebilirsiniz ya da yeni konu açın sorun buraya yükleneceğinize :D
ilk defa bir foruma üye oldum o yüzdne nasıl davranılır bilmiyorum sabah çalışıyordu şimdi hile tekrardan açılıyor ama kutular felan gelmiyor sorunum bu kadar yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sayın yöneticiler konu ile ilgili bir açıklama yapsada bizde öğrenmiş olsak sorun kimde diye

Üye
7 HİZMET YILI
bende de çalışmıyor. bir kaç defa F6 yaptım fakat nafile. Bi ayar filan mı yapılması gerekiyor acaba? Bilen varsa söyleyebilirse sevinirim arkadaşlar:kullan:

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
sayın yöneticiler konu ile ilgili bir açıklama yapsada bizde öğrenmiş olsak sorun kimde diye
kardeşim hile aktif durumda fixlenicek olsa hemen bildirirlerdi zaten şu anda oyundayım diyorum sorun kimde diye soruyorsun çok açık değil mi ?

Üye
7 HİZMET YILI
hile internet sıteye yonlendırırken erişim engellendı dıyo ıkısındede neden acaba sonrada kendısını kapatıyo

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilen varsa şu soruları cevaplasın ulan bune
Post automatically merged:

Sağanak yağmur gibisiniz mübarek

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim hile aktif durumda fixlenicek olsa hemen bildirirlerdi zaten şu anda oyundayım diyorum sorun kimde diye soruyorsun çok açık değil mi ?
iyide sistem üzerine herhangi birşey ekleyip veya çıkartmadım durumu olumsuz etkileyebilecek peki sen 1. sıradakinimi kullanıyorsun 2. sıradakinimi

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
sorunu çözdüm arkadaşlar yeni sürüm için konuşuyorum ve bendeki sorunu anlatıp ardından çözümü söyleyeceğim öncelikle bendeki sorun hile açılıyordu fakat kutular felan gelmiyordu radar çalışıyordu fakat göstermiyordu buna benzer bir kaç arkadaş felan yazmıştı foruma hile de 0.11 olanı eğer çalıştırırsanız sorununuz düzelecektir teşekkür ederim okuduğunuz için

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
0.12 yi kullanyıorum oyuna güncel attığım için.0.11 oyunu güncelleyemeyenler için diye duymuştum.

Üye
7 HİZMET YILI
esp ekranı geliyor ama çalışmıyor adamlar feln gözükmüyor
oXoAbQ.png

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sorunu çözdüm arkadaşlar yeni sürüm için konuşuyorum ve bendeki sorunu anlatıp ardından çözümü söyleyeceğim öncelikle bendeki sorun hile açılıyordu fakat kutular felan gelmiyordu radar çalışıyordu fakat göstermiyordu buna benzer bir kaç arkadaş felan yazmıştı foruma hile de 0.11 olanı eğer çalıştırırsanız sorununuz düzelecektir teşekkür ederim okuduğunuz için
Helal sana şu sağanak yağmuru durdurduğun için helalllllllllll :D

Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar, oyun güncel 2 hile de açılıyor fakat bu şekilde ayar kısımlarına dokunamıyorum sıkıntı neyde olabilir. Resimi incelerseniz anlarsınız arkadaşlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
selamlar arkadaşlar...bir önceki sürümde basit arayüzlü bir hile vardı...sadece adamların yerini falan gören...onu yükleyebilir misiniz...malum artık bir çok kişi hile açıyor...en zaından oyun başlarında kaçmak istiyorum :):)...aimbota falan gerek yok...oyun zevkimi baltalamak istemiyorum...ama en azından adaletin yerini bulması adına nerede olduklarını bilmek işime yarıyor...adamlar bir anda piyasaya ışınlanıyor ve direkt alıyorlar bizi...normalde hile açan biri değilim ama artık gerekli görüyorum...saygılar

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
selamlar arkadaşlar...bir önceki sürümde basit arayüzlü bir hile vardı...sadece adamların yerini falan gören...onu yükleyebilir misiniz...malum artık bir çok kişi hile açıyor...en zaından oyun başlarında kaçmak istiyorum :):)...aimbota falan gerek yok...oyun zevkimi baltalamak istemiyorum...ama en azından adaletin yerini bulması adına nerede olduklarını bilmek işime yarıyor...adamlar bir anda piyasaya ışınlanıyor ve direkt alıyorlar bizi...normalde hile açan biri değilim ama artık gerekli görüyorum...saygılar
Aramıza h.g. o gelirmi bilemiyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
düzgün bir biçimde çalışıyor 0.12 güncelemesinde hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...