Seçkin Üye
Ozaman önüne gelen acsin heryer hile olsun biraz emek verickesin insalara forumlarda yardim ediceksin ayirca ultra uyeler acalbiyor steami onayli ve seckin daha acamiyorbeyler yeni gelen ve şuan güncelleme aşamasında olan hile neden sadece onaylı seçkin ve üstü kişilere açık ? çok saçma bence herkese açık olmasını öneririm ! bütün oyunların hilesi herkese açıkken pubg nin öyle olması hiç iyi olmamış
600 mesaj gerekiyor diye bliyorm steam pubg acmak icin yani ultra üye olmak gerkeiyor seckin uyeler sadece pubg lite icino ayrı bi hile degil mh uı yi aç arkadan yükleye bas girer
böylede olmalı benceknk adamlar bunun açiklamasini yapmiş biraz ara görursun özetle şöyle yazmişlar parayla satilan bir hileyi size ucretsiz sunuyoruz biraz sizde emek harcayin tarzinda bişiler
pubg seçilmiş oyun mu ? diğer tüm hileler neden açık o zamanForma üye oluyorsun, hiçbir yorumun, konun olmadan hileyi indirip toz oluyorsun. Ne kadar güzel olurdu?
bro diğer bütün hileler açık amaOzaman önüne gelen acsin heryer hile olsun biraz emek verickesin insalara forumlarda yardim ediceksin ayirca ultra uyeler acalbiyor steami onayli ve seckin daha acamiyor
mh y girince o yüklenirken bas girerbeyler yeni gelen ve şuan güncelleme aşamasında olan hile neden sadece onaylı seçkin ve üstü kişilere açık ? çok saçma bence herkese açık olmasını öneririm ! bütün oyunların hilesi herkese açıkken pubg nin öyle olması hiç iyi olmamış
Hepsi açık değil. Onaylı üye olman gerekiyor diğer hileler içindepubg seçilmiş oyun mu ? diğer tüm hileler neden açık o zaman
hayır benim diğer üyelik yasaklandı bunu yeni açtım ve tüm hilelere ulaşabiliyorum pubg hariçHepsi açık değil. Onaylı üye olman gerekiyor diğer hileler içinde
adamlar hile kullanmaya bayılıyorbro diğer bütün hileler açık ama
Bu site harici PUBG hilesini bedava paylaşan kaç site biliyorsun?pubg seçilmiş oyun mu ? diğer tüm hileler neden açık o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?