siteyi atarım da sıkıntı olur saBu site harici PUBG hilesini bedava paylaşan kaç site biliyorsun?
Bu site harici PUBG hilesini bedava paylaşan kaç site biliyorsun?
Bu site harici PUBG hilesini bedava paylaşan kaç site biliyorsun?
kardeşim bak böyle az şeyler yani spam atma ban sebebi uyarıyım hesabın banlanırindirirsin
Post automatically merged:
bro
Emek veremiyor isen, 300 yorum atmaktan aciz isen, bahsettiğin siteden indir, güvenmiyor musun?siteyi atarım da sıkıntı olur sa
Madem orda bedava neden burdan indirmeye çalışıyorsun ?siteyi atarım da sıkıntı olur sa
güven meselesi 4 senedir siteyi kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadıMadem orda bedava neden burdan indirmeye çalışıyorsun ?
kolay değil işte 1 hafta önce durduk yere yasaklandım 300 yoruma az kalmış ikenEmek veremiyor isen, 300 yorum atmaktan aciz isen, bahsettiğin siteden indir, güvenmiyor musun?
Spam yapmış olabilirsin ondan dolayı banlanmışsındır.güven meselesi 4 senedir siteyi kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı
kolay değil işte 1 hafta önce durduk yere yasaklandım 300 yoruma az kalmış iken
aynen spam yazıyorduSpam yapmış olabilirsin ondan dolayı banlanmışsındır.
Ben sitenin kurallarına ve gereken şartlara günler içinde alıştım, dört sene fazla değil mi? Konuyla alakalı yorumlar yaptığın sürece, insanlarla muhabbet ettiğin sürece kolayca 300 yoruma ulaşırsın, zor değil.güven meselesi 4 senedir siteyi kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı
kolay değil işte 1 hafta önce durduk yere yasaklandım 300 yoruma az kalmış iken
bence saçma değil. seçkin üye olunca rahatca kullanacağızbeyler yeni gelen ve şuan güncelleme aşamasında olan hile neden sadece onaylı seçkin ve üstü kişilere açık ? çok saçma bence herkese açık olmasını öneririm ! bütün oyunların hilesi herkese açıkken pubg nin öyle olması hiç iyi olmamış![]()
Katılıyorum dostum.Ben sitenin kurallarına ve gereken şartlara günler içinde alıştım, dört sene fazla değil mi? Konuyla alakalı yorumlar yaptığın sürece, insanlarla muhabbet ettiğin sürece kolayca 300 yoruma ulaşırsın, zor değil.
onaylı üyeler de de aktif değil demiKatılıyorum dostum.
Onaylılar da aktif değil dostum. Seçkin olmamız lazım.onaylı üyeler kullanamıyor muydu
onaylı üyeler de de aktif değil demi
emin misin memory hackersin yaptığı hileden belli etmedikçe ban yiyeceğini sanmamben olsam yapmazdım steam pubg hilesini direk sınırsız ban yiyosun para boşuna gidiyo