Seçkin Üye
rampage r80 olanı varmı
Bazen ilk girildiğinde atıyor ve ban yediriyor onlardan mı diye sordum ama cevabın için teşekkürlerher hilede ban riski vardır kardeşim
Bazen ilk girildiğinde atıyor ve ban yediriyor onlardan mı diye sordum ama cevabın için teşekkürler
sistem direk algılıyor oyundan atıyor ama kaptınca anca girebiliyosun bloody haricinde heralde buŞimdi şöyle bir şey var. Ban riski her hilede olur. ama bu hile değil. Hile mantığı ile bakma buna Ayrıca Farenin hafıza sistemi var belleğine atıyorsun bu macroyu Arka plan program çalışmasa da işini yapıyor. ben yaklaşık 3 senedir bu Bloody TL8A core 3 aktif faresini kullanıyorum. Çok canlar yaktım oyun üst üste birincilikler oldu . Ban riski yok. tabi Seni izleyen izleyiciler tarafından ban riski oluşturur. sadece .
bloody deki macro için yapılan tuş heraldeHocam core3 çekirdeği nedir? Mause disinda bir bilesen mi var? Ben x7 almayi düşünüyorum
Windowstan yapilan bir ayar yada donanim ozelligi falan diye dusunuyorum ben. Umarim yardimci olur arkadaslar. Bir de bu blody mause larin bir cok secenegi var. Hangisini almaliyiz en ucuz yoldan pm atabilir mi bilen arkadaslar?bloody deki macro için yapılan tuş heralde
valla kardeşim bloody hakkında fazla bilgim yokWindowstan yapilan bir ayar yada donanim ozelligi falan diye dusunuyorum ben. Umarim yardimci olur arkadaslar. Bir de bu blody mause larin bir cok secenegi var. Hangisini almaliyiz en ucuz yoldan pm atabilir mi bilen arkadaslar?
Tesekkurler
evet sadece bloody de böylesistem direk algılıyor oyundan atıyor ama kaptınca anca girebiliyosun bloody haricinde heralde bu
ban yeme olasılığı düşükse deneyebilirimEkli dosyayı görüntüle 36999
Kullanımı ? (Use of ?)
- Sadece Bloody Farelerinde çalışır.
- Macroların çalışması için Core3 çekirdeğinin aktif olması gerekiyor.
- Works only on Bloody Mice.
- Core3 kernel must be active for macros to work.
Hakkında ? (About ?)
Macro Yazılım sürümü: Bloody 7
Kullanılan Fare: Bloody TL8A Terminatör Core 3 Aktif
Oyun Çözünürlük ayarı: 1920x1080p
Oyun Fare Hassasiyet DPI oranı: 1100 DPI
Macro Software version: Bloody v7
Mouse Used: Bloody TL8A Terminator Core 3 Active
Game Resolution setting: 1920x1080p
Gaming Mouse Accuracy DPI rate: 1100DPI
İndirme linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VirüsTotal linki :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ek olarak ; Alıntıdır.