Onaylı Üye
Pugbmobilde Gamelooptan girdiğim zaman 90fps almama rağmen ayarları ne yapsam değişmior sürekli oyun donuyor ve hapörlerden farklı sesler geliyor bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz
çözümü buldum işlemci yükselttim ama aynı işlemci farklı pcye takınca bu sorun olmadı daha henüz neyden kaynaklı bulamadım ama en azından yen işlemci ile sorun kalktısanallaştırmayı denediysen aklımda başka yok şuan emülatördende grafik ayarlarını yükseltebilirsin çözünürlük falan deneyebilirsin başka gelmedi aklıma
Nerden açılıyor bide fotoğraf nasıl atıcam ilmiyom atabilsem aslında ayarlara bakıp yardımcı olsanız iyi olurduvsync falan açmayı dene birde ayarları yükseğe almayı
16gb RamSistem özelliklerini de yazarsan sorunun ne olduğuyla ilgili seni bilgilendirebiliriz.
Farklı bir emilatör kullansam bu sorun ortadan kalkarmı acaba ?Sistem özelliklerini de yazarsan sorunun ne olduğuyla ilgili seni bilgilendirebiliriz.
Gameloop ayarlarını directx olarak ayarla ve verdiğin ram miktarını yükselt16gb Ram
amd radeon rx 7600
intel i7 3.60ghz
daha önceden oynayabiliyordum format attıktan sonra böyle oldu
Farklı bir emilatör kullansam bu sorun ortadan kalkarmı acaba ?
ayarlar o şekilde zaten ama yinde yapıyorGameloop ayarlarını directx olarak ayarla ve verdiğin ram miktarını yükselt
senın çözümüde denicem ama pek zannetmiyorum sabahtan beri denemediğim kalmadı lox'u kullanmak istiyorum aynısını veya bluestackta yaparmıkı onlar yüklü onlarla diğer oyunları sorunsuz oynuyom pubm de aynı sorunu orda yapmıcağını bilsem yüklüyecemde işte anlamadığım içinkardeşim benimde kasıyordu ben düzelttim sadece dediklerimi yap program kaldırdırdan oyunu kaldır resmi gameloop sitesine gir 32 bit olarak indir sonra gameloop ayarlarından kenar yumuşatmayı kapat ve diğer herşeyi otomatiğe al bunu dikkatli yap herşeyi (OTOMATİK'E) Al bütün ramı işlemcıyı verınce olmuyor denedım herşeyi otomatiğe alınca rahatca oynuyabılyıosun
ama 1 hafta önce format attım ondan önce yapmıyordu 2 gündür hiç bir şekilde oynayamıyorum formattan sonra böyle oldu tekrar yükleyince eskisi gibi oynayamaz oldumbende de aynı sorun vardı bu sorun işlemcin ile alakalı işlemciyi yükselttim artık hiç yapmıyor
ayalarları kurcalarsan bulursun büyük ihtimal cevaplama kısmında üstteki butonlardan bakarsınNerden açılıyor bide fotoğraf nasıl atıcam ilmiyom atabilsem aslında ayarlara bakıp yardımcı olsanız iyi olurdu
dostum yok ya ne yaptıysam düzelmiyor 90 fps yazıyor ama bi anda donup kasıyor haporlerden veya kulaklıktanda o sıraza cızırtı geliyor neden yapıyor anlamadım bilen biride yokayalarları kurcalarsan bulursun büyük ihtimal cevaplama kısmında üstteki butonlardan bakarsın
akıcı ve aşırı+ da ama değişien yokayarlardan akıcıya al kare hızını da aşırıya al
kanka sistem özelliklerin nedir ?akıcı ve aşırı+ da ama değişien yok
zaten fps sorunum yok 90 fps sabit ama kasma donma oluyor ani
16gb Ramkanka sistem özelliklerin nedir ?
sisteminde iyi sebebini bilmiyorum dostum kusura bakma16gb Ram
amd radeon rx 7600
intel i7 3.60ghz
daha önceden ama kasmadan oynuyordum bak yine diyom formattan sonra böyle yaptı
16gb Ram
amd radeon rx 7600
intel i7 3.60ghz
daha önceden ama kasmadan oynuyordum bak yine diyom formattan sonra böyle yaptı
dediğim ayarı yaptın mı anlmadım vsync açık mı donanım sanallaştırma falan açıkmı ona bakabilirsin birdedostum yok ya ne yaptıysam düzelmiyor 90 fps yazıyor ama bi anda donup kasıyor haporlerden veya kulaklıktanda o sıraza cızırtı geliyor neden yapıyor anlamadım bilen biride yok
yok dostum yine aynı sorun var çözemedim neyden yapıyordediğim ayarı yaptın mı anlmadım vsync açık mı donanım sanallaştırma falan açıkmı ona bakabilirsin birde
sanallaştırmayı denediysen aklımda başka yok şuan emülatördende grafik ayarlarını yükseltebilirsin çözünürlük falan deneyebilirsin başka gelmedi aklımayok dostum yine aynı sorun var çözemedim neyden yapıyor