DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
It keeps giving me this error and the game shuts down help please

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.02.24 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-26 at 12.02.24 PM.jpeg
    197.4 KB · Görüntüleme: 27
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bende 3.kez ban yedim ağlama değil yani öyle abartı bir oyunda oynamıyoruz 3 leş 5 leş bodozlama adama gitmekte yok ama gitti 3.hesabımda
Yok be kral ağlama dediğim öyle ban yediğini belirten değilde sürekli aynı şeyi yazıp tkrar tkrar üst üste ban yiyen.. bak ben oyunda hile kullandığım halde oyunun güvenlik merkezi sisteminde de oyuncuları izleyip raporluyorum millet izledini o kadar belli ediyoki ben cogu zaman main hesabı riske atmayın diye bilerek görmezden gelip ölüyorum 2 kez fatih diger sezondanlar otoriter bitirdim bu hile ile

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
The cheat is still detected after update please try on your other account before using on main account

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu inglizce yazanlar etek altı mı gercekden ingiliz mi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
does the software not show things? First aid kits, cars?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yok be kral ağlama dediğim öyle ban yediğini belirten değilde sürekli aynı şeyi yazıp tkrar tkrar üst üste ban yiyen.. bak ben oyunda hile kullandığım halde oyunun güvenlik merkezi sisteminde de oyuncuları izleyip raporluyorum millet izledini o kadar belli ediyoki ben cogu zaman main hesabı riske atmayın diye bilerek görmezden gelip ölüyorum 2 kez fatih diger sezondanlar otoriter bitirdim bu hile ile
ya zaten oyundaki diğer hileler direk olarak üstümüze üstümüze geliyorlar arabayla falan ben onları gördüğüm halde diğer yönlere dönüyorum ama o kadar çok hile var ki report ediyoruz ama onlar banlanmayıp biz arada takılanlar banlanınca ister istemez canı sıkılıyor bazı manyaklar tek mermiyle 2 kişi bayıltıyorlar ondan da ne zevk alıyorlar onu da anlamadım

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Paralı hile kullanan arkadaşla beraber oynuyoruz, onda sekmeme, magic her şey var. Adam abanıyor, banlanmıyor. Bende sadece adam görme var, biraz 10-12 kill arasında kill almaya çıkınca hemen ban atıyor. Anlamıyorum abi neden bu paralı hileler gibi güvenlik sağlanmıyor bunda? Amaç kamu hizmeti niyetine vermek anlıyorum ama en düşük fiyattanda olsa şu hilenin paralı hale geçip, paralı hileler gibi güvenli olması gerek. Hesap açmaktan gına geliyor böylede valla.Spoofer kullan vs demeyin, kullansakta kullanmasaksa durum böyle maalesef.