Onaylı Üye
did you spoof your device after the first ban ??I got banned for the 3rd time too, don't cry, I mean, we are not playing such an exaggerated game. 3 les 5 les bodozlama, there is no way to go to the guy, but he is gone on my 3rd account.
Yok be kral ağlama dediğim öyle ban yediğini belirten değilde sürekli aynı şeyi yazıp tkrar tkrar üst üste ban yiyen.. bak ben oyunda hile kullandığım halde oyunun güvenlik merkezi sisteminde de oyuncuları izleyip raporluyorum millet izledini o kadar belli ediyoki ben cogu zaman main hesabı riske atmayın diye bilerek görmezden gelip ölüyorum 2 kez fatih diger sezondanlar otoriter bitirdim bu hile ilebende 3.kez ban yedim ağlama değil yani öyle abartı bir oyunda oynamıyoruz 3 leş 5 leş bodozlama adama gitmekte yok ama gitti 3.hesabımda
ban atmıyor hocam hileyle safe şekilde kasıyorum ben takım arkadası lazım zaten giriceksen dönüş yaparsınyenı guncellendı safe mı bılgı verebılcek delıkanlı varmı D:
şimdilik sıkıntı yok gibi ama ilerde ne olur bilinmezyenı guncellendı safe mı bılgı verebılcek delıkanlı varmı D:
ya zaten oyundaki diğer hileler direk olarak üstümüze üstümüze geliyorlar arabayla falan ben onları gördüğüm halde diğer yönlere dönüyorum ama o kadar çok hile var ki report ediyoruz ama onlar banlanmayıp biz arada takılanlar banlanınca ister istemez canı sıkılıyor bazı manyaklar tek mermiyle 2 kişi bayıltıyorlar ondan da ne zevk alıyorlar onu da anlamadımYok be kral ağlama dediğim öyle ban yediğini belirten değilde sürekli aynı şeyi yazıp tkrar tkrar üst üste ban yiyen.. bak ben oyunda hile kullandığım halde oyunun güvenlik merkezi sisteminde de oyuncuları izleyip raporluyorum millet izledini o kadar belli ediyoki ben cogu zaman main hesabı riske atmayın diye bilerek görmezden gelip ölüyorum 2 kez fatih diger sezondanlar otoriter bitirdim bu hile ile
AE YOU SOLVE THIS PROBLEMwhy showing this error bro anyone help me plz?Ekli dosyayı görüntüle 104528