Çok İyi oldu hocam hem sitede aktiflikte olur gayet güzel yapmışlaraynen öyle hocam çoluk çocuk giriyordu.
Yo gelmedi sadece guncelleniyor ben oyle bir ibare gormuyorum aynı Uye+ seklindepubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
yöneticiler öyle demiştiYo gelmedi sadece guncelleniyor ben oyle bir ibare gormuyorum aynı
Ekli dosyayı görüntüle 80697
Duyuru yaptilar onaylı üyeler kullancakYo gelmedi sadece guncelleniyor ben oyle bir ibare gormuyorum aynı Uye+ seklinde
Ekli dosyayı görüntüle 80697
Aynende öyle sitede aktif olmuyanlar kullanıyordupubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
buranın amacı zaten durumu olmayan hileye para vermek ıstemeyen kişilere hitap ediyor zatenBence hile cüzi bir para karşılığı verilmeli ve sürekli güncel tutulmalı. Tamam, paralı hilelere karşı bir form lakin öyle yüksek bir mebla olması gerekmiyor. Aylık 20tl bile bir çok çıkarcı kitleyi hileden soyutlayacaktır, artı bir gelir olarak hilenin sürekli güncel ve daha iyi olması sağlanacaktır. Şimdi, onaylı üyede yapsan, süper üyede yapsan daha çok gereksiz postlar birikecektir. Ücretli olması ve sürekli güncel olması herkesin işine yarar diye düşünüyorum.
guncelleme ne zmn bıter hıle ne zmn kullanabılırız bılgın var mıpubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
1-2 gün içerisinde sonuca ulaşacağızguncelleme ne zmn bıter hıle ne zmn kullanabılırız bılgın var mı
1-2 gün dendiguncelleme ne zmn bıter hıle ne zmn kullanabılırız bılgın var mı
seçkin üye veya onaylı kafipubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
Çok haklısın ama dediğin gibi burası bedava olmayı amaçlayan bir forumBence hile cüzi bir para karşılığı verilmeli ve sürekli güncel tutulmalı. Tamam, paralı hilelere karşı bir form lakin öyle yüksek bir mebla olması gerekmiyor. Aylık 20tl bile bir çok çıkarcı kitleyi hileden soyutlayacaktır, artı bir gelir olarak hilenin sürekli güncel ve daha iyi olması sağlanacaktır. Şimdi, onaylı üyede yapsan, süper üyede yapsan daha çok gereksiz postlar birikecektir. Ücretli olması ve sürekli güncel olması herkesin işine yarar diye düşünüyorum.
Neresi iyi oldu dalga mı geçiyon sen. Şimdi eskisi gibi direk girip oyunumu oynayamıyorum. Bu çok kötü oldu.pubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu