PUBGM hilesine onaylı üye zorunluluğu gelmesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
pubg mobileye hilesine onaylıo üye geldiği iyi oldu
Yo gelmedi sadece guncelleniyor ben oyle bir ibare gormuyorum aynı Uye+ seklinde
1666619850801.png

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence hile cüzi bir para karşılığı verilmeli ve sürekli güncel tutulmalı. Tamam, paralı hilelere karşı bir form lakin öyle yüksek bir mebla olması gerekmiyor. Aylık 20tl bile bir çok çıkarcı kitleyi hileden soyutlayacaktır, artı bir gelir olarak hilenin sürekli güncel ve daha iyi olması sağlanacaktır. Şimdi, onaylı üyede yapsan, süper üyede yapsan daha çok gereksiz postlar birikecektir. Ücretli olması ve sürekli güncel olması herkesin işine yarar diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence hile cüzi bir para karşılığı verilmeli ve sürekli güncel tutulmalı. Tamam, paralı hilelere karşı bir form lakin öyle yüksek bir mebla olması gerekmiyor. Aylık 20tl bile bir çok çıkarcı kitleyi hileden soyutlayacaktır, artı bir gelir olarak hilenin sürekli güncel ve daha iyi olması sağlanacaktır. Şimdi, onaylı üyede yapsan, süper üyede yapsan daha çok gereksiz postlar birikecektir. Ücretli olması ve sürekli güncel olması herkesin işine yarar diye düşünüyorum.
buranın amacı zaten durumu olmayan hileye para vermek ıstemeyen kişilere hitap ediyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok haklısın ama dediğin gibi burası bedava olmayı amaçlayan bir forum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
maalesef dostum gelmedi onaylı üye olması daha iyi olurdu ama henüz öyle bir şey söz konusu deil

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iyi olmuş bence kişi sayısı artar en azından hareketli olur burası :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Geç kalınmıştı gerçekten. Bunca zaman olmaması zaten garipti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...