Amacın üye kazanmak olduğunu sanmıyorum.Daha fazla üye kazanmak için akıllı ca bir yöntem
Amacın üye kazanmak olduğunu sanmıyorum.Daha fazla üye kazanmak için akıllı ca bir yöntem
Thanks bro and youWaiting... good luck to all![]()
buranın amacı zaten durumu olmayan hileye para vermek ıstemeyen kişilere hitap ediyor zaten
Ayda 20TL, böyle bir hizmet için bedavadır zaten arkadaşlar. Paralı hileri görüyoruz adamlar dolar üzerinden satıyorlar. En ucuzları 10 dolar diyordu en son hatırladığım, oda güncel kurda 180-190 TL ediyor. Bu adamlar için 10-20 dolar demek onların parasında olduğu için 10-20 tl demek. Dolayısıyla onlar, paralı hileyi 10-20 tl aylık ödemeli kullanıyorlar. Geçende hilenin konusuna bakıyorum, yerli yabancı kaç çeşit adam yazıyor. Arapça yazanlar bile var. Durum öyle olunca tabiki kullanan sayısı binin üzerine çıkar, buda pubgnin çok sık dikkatini çekecektir. Diğer açıdan bakınca ekibinde dikkatini zor çekiyor, adamlar üzerine düşmüyorlar ya da düştüklerini hissettirmiyorlar. En azından onlar için bir teşvik olur. 20tl bugün bir dürüm yiyemiyorsun. Bizler için bir anlamı olmaz, 1000 kişi kullansa ayda 20 bin tl para yapar. Bu parada hileyle uğraşan ekibe güzel teşvik olur. ha yine banlanma olur ama günü birlik müdehale edilir,hile geliştirilir en azından. O parayıda veremeyen hilesiz oynasın bi zahmet.Çok haklısın ama dediğin gibi burası bedava olmayı amaçlayan bir forum
Bence bunu yönetimle konuş, belki senide ekibe katarlar, hileyi sen yaptıysan eğer.Kendi Hilemizi burada alalade paylaşa bilirmiyiz bir sorun olur mu ? Pubg emulator içi bypass'lı bir hile yükleyeyim acı cekmesin çocuklar para falan da istemez.
Ekiple mekiple işim yok kardeşim hile tabi ki de benim, sadece yönetim yeni hile çıkarana kadar onaysız falan kullansın buradaki arkadaşlar yazık çok bekleyen var. Not: hileyi paylaşmadan önce aklında soru kalmamaları için profesyoneller tarafından açıp incelenebilir, zararlı yazılım tespiti için tabiki...Bence bunu yönetimle konuş, belki senide ekibe katarlar, hileyi sen yaptıysan eğer.
Parayla da satılsa ne kadar etkili olur tartışılır, amaç doğru kişilere ulaşmasını sağlamak olmalı.Ayda 20TL, böyle bir hizmet için bedavadır zaten arkadaşlar. Paralı hileri görüyoruz adamlar dolar üzerinden satıyorlar. En ucuzları 10 dolar diyordu en son hatırladığım, oda güncel kurda 180-190 TL ediyor. Bu adamlar için 10-20 dolar demek onların parasında olduğu için 10-20 tl demek. Dolayısıyla onlar, paralı hileyi 10-20 tl aylık ödemeli kullanıyorlar. Geçende hilenin konusuna bakıyorum, yerli yabancı kaç çeşit adam yazıyor. Arapça yazanlar bile var. Durum öyle olunca tabiki kullanan sayısı binin üzerine çıkar, buda pubgnin çok sık dikkatini çekecektir. Diğer açıdan bakınca ekibinde dikkatini zor çekiyor, adamlar üzerine düşmüyorlar ya da düştüklerini hissettirmiyorlar. En azından onlar için bir teşvik olur. 20tl bugün bir dürüm yiyemiyorsun. Bizler için bir anlamı olmaz, 1000 kişi kullansa ayda 20 bin tl para yapar. Bu parada hileyle uğraşan ekibe güzel teşvik olur. ha yine banlanma olur ama günü birlik müdehale edilir,hile geliştirilir en azından. O parayıda veremeyen hilesiz oynasın bi zahmet.
MemoryHackers ilk kurulduğundan beri ücretsiz bir şekilde hileleri üyelerine ulaştırmaktadır ve böyle devam edecektir. Yazdığınız şeylerde haklılık payı var fakat hileler ile ilgilenen ekip sürekli olarak aslında arka planda geliştirmeler yapmaktadır. Forum üzerinde birçok hile bulunduğu içinde hileler üstündeki geliştirmeler zaman zaman birazcık aksayabilmektedir yine de geliştirici ekip topluluk için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Ayda 20TL, böyle bir hizmet için bedavadır zaten arkadaşlar. Paralı hileri görüyoruz adamlar dolar üzerinden satıyorlar. En ucuzları 10 dolar diyordu en son hatırladığım, oda güncel kurda 180-190 TL ediyor. Bu adamlar için 10-20 dolar demek onların parasında olduğu için 10-20 tl demek. Dolayısıyla onlar, paralı hileyi 10-20 tl aylık ödemeli kullanıyorlar. Geçende hilenin konusuna bakıyorum, yerli yabancı kaç çeşit adam yazıyor. Arapça yazanlar bile var. Durum öyle olunca tabiki kullanan sayısı binin üzerine çıkar, buda pubgnin çok sık dikkatini çekecektir. Diğer açıdan bakınca ekibinde dikkatini zor çekiyor, adamlar üzerine düşmüyorlar ya da düştüklerini hissettirmiyorlar. En azından onlar için bir teşvik olur. 20tl bugün bir dürüm yiyemiyorsun. Bizler için bir anlamı olmaz, 1000 kişi kullansa ayda 20 bin tl para yapar. Bu parada hileyle uğraşan ekibe güzel teşvik olur. ha yine banlanma olur ama günü birlik müdehale edilir,hile geliştirilir en azından. O parayıda veremeyen hilesiz oynasın bi zahmet.
Aydınlatayım para kazanmak gibi derdim yok sevgili hile geliştirici ekibi gibi belli ki yoğunlar bu boşluğu kapatayım dedim o kadar.Parayla da satılsa ne kadar etkili olur tartışılır, amaç doğru kişilere ulaşmasını sağlamak olmalı.
Post automatically merged:
Hile gerçekten senin ise, yani öyle bir becerin varsa eğer, burada ne işin var anlamadım gerçekten, aydınlatırsan sevinirim.
knkm emin ol ne kadar az kişi kullansa detec süreside o kadar uzardostum senin için kolay tabi sende haklısın ama insanlar ücretsiz olduğu için burada zaten
Aynen öyle dostum ne kadar elit kesim kullanırsa o kadar az risk demektir bir yerde de ama asıl önemli olan yama değişiklikleri ve takibidir. Güncellik ve güvenlik açısındanknkm emin ol ne kadar az kişi kullansa detec süreside o kadar uzar![]()
sebebi ne , sadece seçili kişilerin seçkin üye olması mı , yoksa sana özel bi ayrıcalık mı olsun istiyosunbana kalsa seçkin üyeye acardım sadece